Denizli

İlçeyi ayağa kaldıran taciz olayı!

08:12 11 Ekim 2018 9 Yorum Var
İlçeyi ayağa kaldıran taciz olayı!

Denizli'de 14 yaşındaki bir kız çocuğunun 5 Suriyeli tarafından cinsel istismara uğradığı iddiası ilçeyi ayağa kaldırdı.

Denizli'nin Kale ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğu N.D.'ye cinsel istismar suçundan Suriyeli 5 kişinin gözaltına alındığının duyulması üzerine adliye önünde toplanan yaklaşık 500 kişi tepkilerini dile getirdi. Şüphelilerin kendilerine verilmesini isteyen öfkeli kalabalığın kontrolden çıkma ihtimali üzerine Kale'ye Denizli il merkezi ile çevre ilçelerden takviye olarak çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

 Kale ilçesinde yaşayan N.D. adlı kız çocuğunun, yaşadığı istismarı bir arkadaşına anlatmasıyla olay, dün polise bildirildi. İhbar üzerine harekete geçen polis, olaya karışan 10 kişi hakkında gözaltı işlemi başlattı. Polis, şüphelilerden 5’ini yakalayıp gözaltına aldı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

ADLİYE ÖNÜNDE TOPLANDILAR

Denizli’nin Kale ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğu N.D.’ye istismar suçundan Suriyeli 5 kişinin gözaltına alındığının duyulması üzerine adliye ile aynı binada hizmet veren Kaymakamlık binası önünde toplanan yaklaşık 500 kişi tepkilerini dile getirdi. Şüphelilerin kendilerine verilmesini isteyen öfkeli kalabalığın kontrolden çıkma ihtimali üzerine Kale’ye Denizli il merkezi ile çevre ilçelerden takviye olarak çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

SURİYELİ 30 AİLE TAHLİYE EDİLDİ

Kale Kaymakamı Murat Güneş ve AK Parti Kale Belediye Mehmet Salih Sağınç, öfkeli kalabalıkla konuşup, sağduyulu davranmalarını istedi. Gerginlik sürerken ilçedeki Suriyeli 30 aile güvenlik amacıyla tahliye edilerek, başka ilçelere götürüldü. Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de olayların büyüme ihtimali üzerine güvenlik güçlerinin koordinasyonunu sağlamak için Kale’ye gitti. 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Socrat 5 yıl önce Şikayet Et
    Provakatif eylem
    Cevapla
  • Dadas 5 yıl önce Şikayet Et
    Suriyelileri artık gönderin. ...
    Cevapla
  • Arif k 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulkesini seven suriyeliler ulkesinde kaldi..kimisi savasarak,kimisini canini feda ederek..kimiside daha oralarda yasamaya devam ediyor..vatanini birakip kacanlar ulkemize sigindi,ekmegimizi yeyip bizi sirtimizdan vuracak..daha bu birsey degil..kimisi pkk ya katilir,kimisi bizede hak verin okullarda kendi dilleri ile egitim,meclise girip hak ozgurluk falan der,ozerklik isterler..
    Cevapla
  • Sivassuşehri 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadım edilsinler,derhal.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Tümünü gönderin afgan pakistan afrikalı suriyeli son zamanlarda artan bu olaylar toplumu infiale ve onları sokaklarda linç etmeye sevk edecek bilginiz olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.