Denizli

BİK Denizli Şube Müdürü Mesut Kezer veda etti

21:50 12 Ekim 2018
BİK Denizli Şube Müdürü Mesut Kezer veda etti

Basın İlan Kurumu (BİK) Denizli Şube Müdürü Mesut Kezer, emeklilik dolayısıyla 38 sene çalıştığı kuruma veda etti.

BİK'in İzmir şubesinde 1 Mayıs 1980'de çalışmaya başlayan ve 5 yıldan fazla bir süredir Denizli'de şube müdürlüğü görevini yürüten Kezer, emekliye ayrıldı.

Kezer, BİK'teki sıcak yuva heyecanının, aradan geçen 38,5 yılda katlanarak büyüdüğünü belirterek, uzun yıllar hizmet verdiği ve daima ailesinden bir birey olarak gördüğü kuruma, gerek ilan memuru, gerek şef, gerekse şube müdürü olarak katkı koyma gayreti içerisinde olduğunu ifade etti.

Aradan geçen bunca yılın her bir anında bu güzide kurumu dengede tutan ayaklara olanca ağırlığıyla destek vermeye çalıştığını dile getiren Kezer, şunları kaydetti:

"Başta yerel olmak üzere toplumun haber alma özgürlüğüne katkı koyan tüm basınımızın soluğu konumundaki Basın İlan Kurumu'nu yüceltmeye verdiğim sözümü harfiyen yerine getirdiğimi düşünüyorum. On binlerce gencimizin İŞKUR kapılarında hayata atılmak telaşını da göz önünde bulundurarak, 38,5 yıldır görev yaptığım kurumumdan emeklilik gerekçesiyle ayrılıyorum. Liyakatin ön planda olduğu, adaletli ve güvenilir testlerle işe alımlarla, gelecek vaat eden genç arkadaşlarımızın bizleri aratmadan zevkle ve itina ile çalışacağını umarak tüm mesai arkadaşlarıma, gazeteci dostlarıma, kurum yöneticilerime ve tüm Denizli'ye bu vasıta ile 'hoşçakal' demek istiyorum." ifadelerini kullandı.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.