Denizli

AK Parti Kadın Kolları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

18:14 16 Ekim 2018
AK Parti Kadın Kolları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

AK Parti Denizli İl Kadın Kolları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Pamukkale'de gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları ve kadın kolları yönetiminin katıldığı toplantıda, Uzman Psikolojik Danışman Naz Yıldırım, "İletişim Teknikleri" konusunda sunum yaptı.

AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada, AK Parti'nin kadın üye ve yönetici sayısı açısından dünyanın en büyük siyasi kadın topluluğu olduğuna vurgu yaptı.

AK Parti siyasetinin ülkeye ve millete kazandırdığı yenilikler içerisinde en önemlilerinden birinin de kadınların aktif siyasette daha çok yer alması olduğunun altını çizen Başkan Dalbudak, şunları kaydetti:

"Kadınlarımız siyasette olduğu sürece siyasetinin daha başarılı ve naif bir siyaset olacağına inanıyorum. Cumhurbaşkanımız da kadınlarımıza ayrı bir önem veriyor. Güçlü, özgüveni olan ve siyasete girebilme cesaretini gösterebilmemizi biz kadınlar olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza borçluyuz. Denizli AK Parti Kadın Kolları Başkanı olarak buradan herkese çağrı yapıyorum. Tüm kadınlarımızı AK Parti İl Başkanlığına davet ediyorum. Misafirimiz olun kahvemizi çayımızı için diyorum. Hedefimiz kadınlarımızın tamamına ulaşabilmek ve onları AK sevdanın bir parçası yapabilmek. Eğer onlar gelemiyorlarsa biz gideceğiz. Sadece evlerine, değil gönüllerine gireceğiz. Biz yerel seçimlerde canla başla çalışacağız."

İstişare toplantısında önceki seçimler değerlendirildi, önümüzdeki seçim sürecinde yapılacak çalışma programı ele alındı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.