Denizli

Büyükşehir'den 80 yeni otobüs

17:35 26 Ekim 2018
Büyükşehir'den 80 yeni otobüs

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce tamamladığı Otobüs İşletmesi Tesislerinin açılışı ile Büyükşehir'in ulaşım filosuna katılacak 80 yeni otobüsün hizmete girmesi dolayısıyla tören düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Sümer Mahallesi Çal Caddesi Çıraklık Eğitim Merkezi karşısında bulunan 22 bin metrekare alan içerisinde kurulan Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesisleri'nin idare binası, kademe binası, akaryakıt istasyonu ve 200 otobüs park alanı ile Denizli'nin şehir içi toplu ulaşımında merkez üs olacağı belirtildi.

Denizli'de ulaşım sorununu tarihe gömecek yatırımları tek tek hizmete sokan Denizli Büyükşehir Belediyesinin, dev iki ulaşım yatırımını daha Denizlililerin hizmetine sunduğu ifade edilen açıklamada, "Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda bir süre önce tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinin açılışı ile Büyükşehir'in ulaşım filosuna katacağı 80 yeni otobüsün hizmete girmesi dolayısıyla 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 13.30'da tören düzenleyecek." denildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de ulaşım sorununa çare olmak için köprülü kavşaklar, çevre yolu, üst geçitler, otoparklar, akıllı ulaşım sistemleri gibi milyonlarca liralık yatırımı tek tek hayata geçirdiklerine işaret ederek, "Denizlililerin daha rahat ve konforlu seyahati için 2 dev yatırımı daha hizmete alacağız. Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerimiz ve ulaşım filomuza katılacak 80 yeni otobüsümüz daha hizmete giriyor. Bu yatırımlarımız ile Denizlimizin trafik sorununa çare olmaya devam edeceğiz. Amacımız Denizli'yi daha ileriye, daha güzele taşımak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.