Denizli

AK Parti İl Başkanı Filiz'den kutlama

21:36 28 Ekim 2018
AK Parti İl Başkanı Filiz'den kutlama

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Cumhuriyet’in 95. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Filiz, mesajında, millet olarak Cumhuriyet'in kuruluşunun 95. yıl dönümünü aynı gurur, heyecan ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, en zor şartlara ve bütün imkansızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla taviz vermeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü istiklal mücadelesini zaferle neticelendiren bir millet olduklarını ifade eden Filiz, şunları kaydetti:

"Bu zafer nice şehitlerin kanı ve nice gazilerin şeref payı ile aydınlanmıştır. Aziz milletimiz, vatan ve mukaddesatını, istiklalini ve istikbalini korumak için dünyada eşi benzeri görülmeyen örneğiyle vatanını yedi düvele karşı kahramanca düşman işgalinden kurtarmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti artık muasır medeniyetler seviyesi hedefine çok daha hızlı, sağlıklı ve istikrarla ilerlemektedir. AK Parti iktidarıyla Cumhuriyet'imizin 100. yılı olan 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ülkemiz çok daha büyük mesafeler kat edecek, birlik ve beraberlik içerisinde çok daha büyük başarılara imza atacak ve vatanımıza olan hizmet aşkımız artarak sürecektir.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyet'imizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklal kahramanlarımızı şükranla anıyorum. Cumhuriyet'imizin 95. yılını idrak ediyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyor, bütün hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.