Denizli

Babası okula bıraktı, bir daha geri dönmedi

15:25 29 Aralık 2018 1 Yorum Var
Babası okula bıraktı, bir daha geri dönmedi

Denizli’nin Tavas ilçesinde babasının okula bıraktığı 16 yaşındaki lise öğrencisi kız çocuğu, 15 gündür evine dönmedi. Genç kızın babası, “Okula kendim bırakmıştım, okul çıkışı eve geliyordu, bu kez gelmedi” dedi.

Edinilen bilgiye göre, Tavas Mehmet Kısaoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2.sınıf öğrencisi Gülcan Tahtakın (16) 14 Aralık Cuma günü, baba İsmail Tahtakın tarafından okuluna bırakıldı. Okul çıkışları evine dönen Gülcan, o gün evine dönmedi. Kızlarından haber alamayan ailesi, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, genç kızın bulunması için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Kızının bir an önce bulunmasını isteyen baba Tahtakın, kızının Denizli kent merkezinde görüldüğünü duyduğunu ve halen kent merkezinde olabileceğini öne sürdü. 

Baba Tahtakın, kızının görülmesi durumunda polis ekiplerine bildirilmesini istedi. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Halk içinde hak ile 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunca çocuğun gözgöre göre kaçırılması yetmezmi Allah cc için okula giden her çocuğa bir kelepçe gps saat uygulaması başlatılsa ve güvenlik güçlerinin de işi kolaylaşmış olmazmı ve kimse evladın ı aramaz anne babaların bu tedbirle içi kan ağlamaz
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.