Denizli

Liseli Mehmet kalp krizinden öldü

16:42 21 Ocak 2019 2 Yorum Var
Liseli Mehmet kalp krizinden öldü

Denizli'nin Kale ilçesinde doğuştan kalp hastası olan 16 yaşındaki Mehmet Gürsoylar, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Gürsoylar'ın kalp nakli için 20 yaşına girmeyi beklediği öğrenildi.

Doğuştan kalp hastası olan, Kale Ethem Özsoy Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi Mehmet Gürsoylar, dün evde aniden fenalaştı. Ambulansla Kale Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gürsoylar, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kalp krizinden yaşamını yitirdiği belirlenen Mehmet Gürsoylar'ın ölümü yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Kalp nakli için 20 yaşına girmesi beklenirken yaşamını yitiren Gürsoylar için bugün ikindide Kale Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine katılanlar gözyaşlarına boğuldu. Mehmet Gürsoylar, kılınan namazın ardından Kale Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Alkan Şimşek 5 yıl önce Şikayet Et
    Olmuyor işte olmuyor,görüyorsunuz ki olmuyor. Klasik tıp ile hiçbir hastalığı doğru dürüst teşhis edemediğimiz gibi doğru dürüst tedavi de edemiyoruz. Alternatif tıbba gelirsek de sağlık bakanlığı sadece hacamat'ı tanıyorum diyor sadece sülük tedavisini tanırım diyor. Dünyada uygulanan diğer tedavilere bakmak yok... Ama Mercedes otomobili alıp getiriyoruz,Apple cep telefonunu getiriyoruz... Frekans Tıbbının önünü açmalı bakanlık,hem de vakit kaybetmeden. Aksi halde daha çok canlar kaybedilecek ...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Eşref 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabır versin ailesine. Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.