Denizli

Annesi 22 yaşındaki kızını yatağında ölü buldu!

07:30 05 Şubat 2019 2 Yorum Var
Annesi 22 yaşındaki kızını yatağında ölü buldu!

Denizli'de kuaför olan Gurbet Badat, annesi tarafından yatağında ölü bulundu.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, annesi tarafından yatağında ölü bulunan kuaför Gurbet Badat (22), gözyaşları içinde toprağa verildi. Badat'ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek ileri otopsi raporunun beklendiği bildirildi.

Atalar Mahallesi, 1334 Sokak'taki evinde annesiyle birlikte yaşayan kuaför Gurbet Badat, dün yatağında annesi tarafından hareketsiz halde bulundu. Annesinin durumu bildirmesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekibi, Badat'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Astım hastası olan Gurbet Badat'ın cansız bedeni, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Badat'ın ölüm nedeninin ayrıntılı araştırılması cenaze İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan otopsi sonrası Gurbet Badat'ın cenazesi ailesine teslim edildi.

Hayatının baharında yaşamını yitiren Gurbet Badat Asri Mezarlık Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan namazın ardından Badat'ın cenazesi Çakmak Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi.

 KESİN ÖLÜM NEDENİNİN TESPİTİ İÇİN OTOPSİ SONUCU BEKLENİYOR

Gurbet Badat'ın kesin ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek ileri otopsi sonucunun beklendiği bildirildi. 

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm ya i'dam-ı ebedîdir; hem o insanı, hem bütün ahbabını ve akaribini asacak bir darağacıdır. Veyahut başka bir bâki âleme gitmek ve iman vesikasıyla saadet sarayına girmek için bir terhis tezkeresidir. Ve kabir ise, ya karanlıklı bir haps-i münferid ve dipsiz bir kuyudur veyahut bu zindan-ı dünyadan bâki ve nurani bir ziyafetgâh ve bağistana açılan bir kapıdır. Bu hakikatı "Gençlik Rehberi" bir temsil ile isbat etmiş. Asa-yı Musa - 13
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Neylersin ölüm herkesin başında. Uyudun uyanamadın olacak. Kimbilir nerde, nasıl, kaç yaşında? Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misali o musalla taşında.
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Madem ölüm öldürülmüyor ve kabir kapısı kapanmıyor; elbette bu ecel celladının elinden ve kabir haps-i münferidinden kurtulmak çaresi varsa, insanın en büyük ve herşeyin fevkinde bir endişesi, bir mes'elesidir. Evet çaresi var ve Risale-i Nur Kur'anın sırrıyla o çareyi iki kerre iki dört eder derecesinde kat'î isbat etmiş. Kısacık hülâsası şudur ki: Ölüm ya i'dam-ı ebedîdir; hem o insanı, hem bütün ahbabını ve akaribini asacak bir darağacıdır. Veyahut başka bir bâki âleme gitmek ve iman vesikasıyla saadet sarayına girmek için bir terhis tezkeresidir. Asa-yı Musa - 13
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Risale-i Nur'dan Gençlik Rehberi'nin güzelce izah ettiği gibi, ölüm o kadar kat'î ve zahirdir ki; bugünün gecesi ve bu güzün kışı gelmesi gibi ölüm başımıza gelecek. Bu hapishane nasılki mütemadiyen çıkanlar ve girenler için muvakkat bir misafirhanedir. Öyle de: Bu zemin yüzü dahi, acele hareket eden kafilelerin yollarında bir gecelik konmak ve göçmek için bir handır. Herbir şehri yüz defa mezaristana boşaltan ölüm, elbette hayattan ziyade bir istediği var. İşte bu dehşetli hakikatın muammasını Risale-i Nur hall ve keşfetmiş. Bir kısacık hülâsası şudur:
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.