Denizli

Pamukkale'de paraşüt kazası: 3 çocuk babasıydı...

08:22 30 Nisan 2019
Pamukkale'de paraşüt kazası: 3 çocuk babasıydı...

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 3 çocuk babası yamaç paraşütü pilotu, Hierapolis Antik Kenti yakınlarına düşerek yaşamını yitirdi

Olay, Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Paraşüt atlayış noktasından havalanan Aşkın Bakır (45) iniş noktasına varmayınca durum jandarmaya bildirilerek yardım istendi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden (AFAD) de bölgeye arama kurtarma ekibi istedi.

Bölgeye gelen ekipler, yaklaşık 1 saat süren arama çalışmasının ardından Hierapolis Antik Kenti içerisindeki tarihi tiyatronun üst kısmındaki tepede Bakır’ın cansız bedenini buldu. Bakır’ın cenazesi olay yerinde jandarma tarafından yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 

3 ÇOCUK BABASIYDI

Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Aşkın Bakır’ın uzun süredir paraşüt pilotu olduğu ve profesyonel olarak uçuş yaptığı öğrenildi. Kazanın nasıl yaşandığı ise yapılacak olan incelemenin ardından ortaya çıkacak. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.