'Atatürk'ten bu yana Türkiye'nin en büyük lideri'

Erdoğan hükümeti boyunca Türkiye hakkında sürekli kara propaganda yapan Economist, seçim sonrasında gerçeği kabul etti: Erdoğan, Atatürk'ten bu yana Türkiye'nin en büyük lideri.

'Atatürk'ten bu yana Türkiye'nin en büyük lideri'
'Atatürk'ten bu yana Türkiye'nin en büyük lideri'
GİRİŞ 05.04.2014 03:12 GÜNCELLEME 05.04.2014 04:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan seçildiğinden beri onun hakkında sultandan, diktatöre kadar birçok olumsuz haber yapan, her fırsatta dünyanın yükselen yıldızı olan Türk ekonomisini kötülemekten kaçınmayan İngilizlerin önde gelen dergisi Economist bu kez Erdoğan için "Atatürk'ten bu yana Türkiye'nin en büyük lideri" ifadelerini kullandı.

ŞAŞKINA ÇEVİRDİ 

Dergi, Erdoğan'ın kamuoyu araştırmalarının gösterdiğinden de iyi bir sonuç alarak "muhaliflerini şaşkına çevirdiğini" yazdı.

YORUMLAR 12
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    Aman dikkat!. Saddama karşı kullandıkları Ahmet Çelebi en güvenilir adam idi. Bernard Lewis. "Irakın aradığı Atatürk" demişti. 2003 Irak işgal edilip, Saddam öldürüldükten sonra Çelebi hakkında tutuklama emri çıkarıldı....
    Cevapla
  • türk birligi 10 yıl önce Şikayet Et
    fatih sultan mehmet han. atatürk´ü severim mekani cennet olsun ama her yerde atatürk resmi olmazi sacma biraz´da yigit fatih mehmet sultan han´in resimleri olmali...
    Cevapla
  • mustafa andırın 10 yıl önce Şikayet Et
    hele bir sorun. kendisi hayatında kaçtane sağ parilerine oy atmış.
    Cevapla
  • veysi esen 10 yıl önce Şikayet Et
    BU İLTİFATLARIN ALTINDA GİZLİ SİNSİLİK VAR. FIRSAT KOLLAMAYA ÇALIŞIYORLAR..... Şeytan Normalde MÜSLÜMANA SOLDAN YAKLAŞIp yoldan saptırır ... Kötü yola ÇEKEMEDİĞİ MÜSLÜMANA ise SAĞDAN YAKLAŞIR Doğru olamayan bişeyi doğruymuş gibi gösterip yoldan saptırmaya çalışır.... Bunlarda Baktılar HÜKÜMETİN ELİNİ BÜKEMİYORLAR... Hükümete ŞİRİN,TARAFTAR Görünmeye Çalışıyorlar. Ama Biran bile Ellerine Fırsat Geçse Bu Hükümetin Değil Elini Bükmek Boynunu Koprtırlar.... Rabbim Fırsat Vermesin Bu SİNSİLERE....! AMİN.
    Cevapla
  • cüneyt 10 yıl önce Şikayet Et
    hemen gevşemiyin ya?. adamlar pohpohlamaya başladılar güzelleme yapıyorlar bakıyorum millet hemen gevşemiş. dikkat edin cemaat medyasıda aynı tarz yazılar yazmaya başladı. bunlar sinsi planlarının bir parçası. uyanık olalım önceki yazılarını da karşılaştırarak olaya yaklaşmamız lazım. bunların yaptığı sadece takkiye başka birşey değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler