Yeni mizah dergisi: Bazı kafalara hacamat şart!

Mizah dergilerine yeni bir tanesi eklendi. İlk sayısı bugün bayilerde yerini alan Hacamat Mizah Dergisi haftalık olarak yayınını sürdürecek.

Yeni mizah dergisi: Bazı kafalara hacamat şart!
Yeni mizah dergisi: Bazı kafalara hacamat şart!
GİRİŞ 04.03.2015 15:25 GÜNCELLEME 04.03.2015 15:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Derginin Yayın Yönetmeni Faruk Günindi yaptığı açıklamada Türk toplumunda doğal olarak birbirinden farklı kafaların bulunduğunu; ancak bu kafaların bazılarına acilen Hacamat yapmanın gerektiğini söyledi.

Hacamat'ın bu kafalarda anlayış ve düşünce  sağlığını iyileştireceğini de  sözlerine ekleyen Günindi Hacamat Mizah Dergisinin gündeme dair insanımızın özlediği çıkışlar yapacağını belirtti. Aynı zamanda Hacamat çizerlerinden olan Faruk Günindi  Hacamat kelimesinin etkili, pratik ve sünnet bir tıbbi uygulamanın da ismi olduğunu, Hacamat Mizah Dergisinin iyileşmelere vesile olacağını umduklarını" söyledi.

Hacamat Mizah Dergisinin Yayın Danışmanı Asım Gültekin Charlie Hebdo olaylarından sonra Türkiye’de “yerli” duyarlıklara sahip, insanımızın değerlerine düşmanlık etmeyen haftalık bir mizah dergisinin eksikliğinin kendisini çok fazla hissettirmeye başladığını belirtti.

Bu olayla ülkemizde mizah dergiciliğindeki tek tipleşmenin de açıkça görülür hale geldiğini söyledi. Hacamat Mizah Dergisinin mizah dergiciliğine “temiz kan” getirmek niyetinde olduğunu; insanımıza “kendisini sürekli yenileme ihtiyacını hissettirmek” istediklerini sözlerine ekledi. 

Hacamat Mizah Dergisi her Çarşamba bayilerde...

YORUMLAR 5
  • haccam 9 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanların sahip çıkması gereken dergi, hayırlı olsun, bereketli olsun, gayret sizden muvaffakiyet Allahtan!
    Cevapla
  • ayıp değil mi 9 yıl önce Şikayet Et
    "herkesin tuttuğu kendine" gibi basit ve belaltı çağrışım yapan bir mizah anlayışı ile hareket edeceklerse bence çıkmaması daha faydalı olacaktı. ilk duyduğumda heyecanlanmıştım ama hayal kırıklığına uğramama yetti bu durum. yazık.
    Cevapla
  • mübarek 9 yıl önce Şikayet Et
    keşke yorumu dergiyi okuduktan sonra yapsaydınız, bir şeyleri silmek bu kadar kolay olmasaydı, kuşlar cıvıldasaydı ve uçsaydık sonsuz maviliğe, vakar da yoksanaydı...
    Cevapla
  • mizahda ne? 9 yıl önce Şikayet Et
    fazla okuyucu bulamayacagi icin bence yayin ömrü kisa olur ;)
    Cevapla
  • sami sayar 9 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı uğurlu olsun.. çok büyük bir eksiklikti.. bu işin oturması çok uzun zaman alabilir ama peşini bırakmamak lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!