Terör flörtçülerine mizahi kapak!

Mizah dergisi Hacamat bu haftaki sayısında düşündüren bir karikatüre imza attı.

Terör flörtçülerine mizahi kapak!
Terör flörtçülerine mizahi kapak!
GİRİŞ 08.04.2015 15:31 GÜNCELLEME 08.04.2015 17:12
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Mart ayında yayına başlayan ve her hafta Çarşamba günü okuyucularıyla buluşan haftalık mizah dergisi Hacamat, "Tayyip karşıtlarının terörle flörtü" başlığıyla sunduğu karikatür büyük beğeni topladı.

Kapakta tasvir edilen mizahlarla Fethullah Gülen, Aydın Doğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun ellerinde yanan çakmak ile bar sandalyesinde oturan DHKP-C terör örgütü mensubu kızın elindeki molotofu yakmaya çalıştığı karikatür var. Terör örgütü mensubunun sol elindeki silah ise dikkatlerden kaçmıyor.

Öte yandan yine tasvir edilen DHKP-C'linin İstanbul Fatih Emniyet'e saldırı düzenleyen Elif Sultan Kalsen'e benzetildiği, kızıl saçı, montu ve pantolonuyla dikkat çekiyor.

İşte o kapak;

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 26
  • sami sayar 8 yıl önce Şikayet Et
    güzel
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu arada lütfen herkese paralelci demeyin arkadaşlar. Biraz da DHKP-C ve diğer terör örgütlerine de pay bırakın. Malum paralel olsun pkk olsun dhkp-c olsun lobiler olsun hepsinin niyeti aynı. AK Parti düşsün meydan çakallara kalsın.
    Cevapla
  • dfgdfg 8 yıl önce Şikayet Et
    cuk oturmuş cuuuk.
    Cevapla
  • ilhami 8 yıl önce Şikayet Et
    Karikatur gerçegin yansimasi. Fetullag degilmiydi gerekirse hakim kiralayin diyen. Kilicdaroglu degilmiydi molotofcularin alnindan open. Ablalar degilmiydi kapi kapi chp ye oy dilenen. Millet hiç bir seyi unutmuyor. 8 haziran da anlamak istemeyenler, anlarlar.
    Cevapla
  • sizi gidi siyonisler sizi 8 yıl önce Şikayet Et
    akp için oy toplarken sizin için düşmandı şimdi israil için ter döküyo sizin için kardeş oldu.
    Cevapla
  • şair C 8 yıl önce Şikayet Et
    adamlar o mevkiilere gelip paraya para demiyor. Sizin çeneniz boşuna yoruluyor. kurdukları paravan şirketlere bir bakın ne oyunlar dönüyor...
    Cevapla
  • Birisi 8 yıl önce Şikayet Et
    O ablalar ve abiler kapı kapı AKP için de oy toplamışlardı.O zaman???
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    AKP'liler bile bu kapağa inanmıyor! Tirajını merak ettim bu derginin! Yani para vererek satın alan var mıdır bu dergiyi inanın çok merak ettim!
    Cevapla
  • antiparalel 8 yıl önce Şikayet Et
    sizin için herşeyin ölçüsü nicelik galiba niteliğin olmadığı yerde normal karşılamak lazım. mükerrer abonelikler silinince 147bine düşen 900binlik gazeteniz gibi derginizin tirajı varsın HAcamatın 50katı olsun ne yazar püfff. Ama nitelik burda.!!!!!!!!
    Cevapla
  • Hamza 8 yıl önce Şikayet Et
    @Doğrucu Davut, bu memlekette bir sahte Mehdi'ye inanıp da her ay maaşının yarısını himmet diye yurt dışına haraç olarak gönderenler varken bu dergiye para verenleri çok görme.
    Cevapla
  • ABDALLAH 8 yıl önce Şikayet Et
    Püff dergisi var bilir misin? Bi aç oku da kolpa gör. AKP'liler bile bu kapağa inanmıyor diyorsun. Fitneye sebep olan grupları temsil eden şahısları koymuş. Ben de buna inanıyorum işte. Bu şahıslar ve gruplar fitnenin başı bu devirde. Fitnenin İslamda yerini öğrenirseniz çok iyi olur. Tabii önce fitne nedir onu öğrenin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!