Lokma nefis lezzetlerin kapağını açıyor

Bu derginin her sayfası gönüllü lezzet taşıyıcısı…

Lokma nefis lezzetlerin kapağını açıyor
Lokma nefis lezzetlerin kapağını açıyor
GİRİŞ 05.10.2015 07:26 GÜNCELLEME 05.10.2015 11:26

Bu ay LOKMA ne yaptı?

Evinizin gözbebeği mutfağınızı lezzetler arası uzun, türüm türüm, sıcacık, unutulmaz bir yolculuğa çıkartacak… Geri döndüğünüzde bir de bakmışsınız sofranız dilden dile anlatılır, “Aman nazar değmesin” diye dua edilir olmuş…

Biz Lokma ekibi olarak araştırdık, denedik, en güzeline erişmek için çabaladık! Sonunda derledik topladık, sepetimizi hazırlayıp siz kıymetli okurlarımızın karşısına çıktık. Sizler için neler mi var?

Lokma bu ay sonbaharı kurabiyelerle karşılıyor. Muhabbet dolu çay saatlerimizi lezzetiyle şenlendirecek 19 kurabiye tarifini sizinle tanıştırıyoruz Ayın Dosyası bölümümüzde… Tam Mevsimi’nde katlı lezzet topu lahana, Ayın Meyvesi’nde kırmızı yanaklı elma mutfağımızın başköşesinde… Aşure; hiç unutur muyuz? Tariflerimiz Bir Lokmalık köşemizde. İşte özenle saklayacağınız bir dosya daha! Hangi mevsimde ne yenir diye araştırdık, derledik, topladık, üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde yetişen balıkları Oltaya Takılanlar bölümümüzde sıraladık.

Bitmedi!

Hem sağlıklı hem pratik tost tariflerimiz Kahvaltı Fikirleri’nde sizi bekliyor. Bu ay Dünya Mutfağı’nda İspanya’dayız. Yeni ve vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet dünyasına bekliyoruz sizleri. Şekerden uzak kalarak reçel yemek artık hayal değil. Kiler’imize şekersiz reçeller hazırladık. Lokmalık köşemizde ise Hicri Yılbaşı ve Hicret kavramlarını ele alıyoruz.

Bir kocaman heyecan bulutu içinde Hatice Özdemir Tülün’ün Genel Yayın Yönetmenliği’yle toplandık. Burçin Bilge Sarıkaya yemeklerimizi yaptı, Sezer Alçınkaya ve Melis Kayacık fotoğraflarını çekti, Yasemin Darbaz Karaca konsept ve stil uygulamalarını hazırladı, Fatma Hazan Türkkol giriş metinlerini ve yazı işleri bölümünü tamamladı, Reyhan Cerit Bala da bu lezzetleri elinizden bırakamayacağınız bir dergiye dönüştürdü…

Siz de bir LOKMA buyurmaz mısınız?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!