Dergilerin mayıs sayılarında neler var?

Elimize ulaşan dergileri mercek altına almaya devam ediyoruz. Haber 7′ye bu ay ulaştırılan dergiler yine dopdolu ve ilgilisinin kaçırsa üzüleceği konuları içeriyor.

Dergilerin mayıs sayılarında neler var?
Dergilerin mayıs sayılarında neler var?
GİRİŞ 23.05.2011 15:48 GÜNCELLEME 23.05.2011 15:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dergilerin Nisan ayı sayıları da dolu dolu. YeniDünya, Ayraç, Dergâh, Gezgin, Vizyon, Haksöz ve daha birçok dergiyi ele aldık.

Nisan ayı dergilerinde neler olduğunu, Yunus Emre Tozal inceledi ve içeriklerine göre sizlere kapaklarıyla birlikte sunuyoruz. Edebiyattan sanata, tarihten spora, çocuktan gençliğe, turizmden siyasete 51 dergiyi sizin için mercek altına aldık.

Not: Bu haberde yer almak isteyen dergiler, her ayın 10’una kadar yeni sayılarını Haber 7′ye“Otakçılar Caddesi No: 78 Eyüp / İSTANBUL” adresine dergi yollayıp, basın bültenlerini ayrıca Yunus Emre Tozal adına: tenkafesi@gmail.com adresine gönderebilirler. Sadece mail ile bildirilip, Haber7.com’a yollanmayan dergiler tanıtılmayacaktır.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 2
  • okuryazar 12 yıl önce Şikayet Et
    dergi takibi. ben dergi takibi olarak dergikritik inceliyorum,keşke siz de biraz farklı türden içeriklere yer verseniz.
    Cevapla
  • zawa zalal 12 yıl önce Şikayet Et
    İKTİBAS DERGİSİ. mayıs sayısı öteki sayıları gibi yine tevhidi kavramlarımızı ön plana çıkartan KIBLE kavramını işleyen,diğer yazarlarıyla nebevi duruşu ve o olgunluktaki yazıları okumaya değer, iktibas dergisi çıktuığı günden bu yanan rivayet ve nakilcilik kültürüne değilde somut delilere dayalı yani doğruluğundan asla şüphe götürmeyen vahiy den kaynaklanan bir düşüncenin bizleri şerefli kılacağı olgusu üzerinde okuyucusuyla kucaklaşıyor, kurani doğrularda ödün vermeyen yürekli şahsiyetlere selam olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!