Erdoğan, İsrail'in özrünü kabul etti

ABD'li yetkililer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail'in özrünü kabul ettiğini ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile iki ülke ilişkilerinin normalleşmesinde hemfikir olduğunu bildirdi.

Erdoğan, İsrail'in özrünü kabul etti
Erdoğan, İsrail'in özrünü kabul etti
GİRİŞ 22.03.2013 17:09 GÜNCELLEME 23.03.2013 00:43
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

ABD'li yetkililer ayrıca Netanyahu'nun Gazze'ye giden Mavi Marmara gemisine İsrail askerlerinin baskını ve yaşanan ölümlerden dolayı Türkiye'den özür dilediğini belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

YORUMLAR 14
  • zahide özkan 11 yıl önce Şikayet Et
    bazıları farketmeden. ardı mevudun gerçekleşeceğinemi inanıyorlarda?işlerin onların lehine bu kadar tıkır tıkır işlediğine inanıyor.ya Müslümanların lideri erdoğanın yokmu bir planı yokmu bir hesabı ?onu bırakın Allahın bir planı yokmu?yani Erdoğan gibi büyük zeki dahi bir adam ardı mevud için çalışıyor ve onun sayesinde onlar emellerine her geçen gün yaklaşıyorsa,kusura bakmayın o zaman Yahudiliğin hak din olduğuna ve emellerine ulaşacağını düşünüyorsunuz.çünkü Allahu teala biz nurumuzu tamamlayacağız buyuruyor.yani hangi din haksa bana göre islamdır.bütün planlar zannedilenin aksine onun lehine gelişecektir eğer arzı mevudun kurulmaküzere olduğunu düşünüyorsanız kusura bakmayın .Yahudiliğe inanan böyle bir şeyin olacağına inanır
    Cevapla
  • asil çığlık 11 yıl önce Şikayet Et
    operasyon yaklaşdı. bu özrün ardından suriye muhalefeti silahlandırılacak israil abd ve Türkiye ve ab ekseninde suriyede yeni bir sistem oturtukdukdan sonra irana operasyon başlayacak ,çünkü uzmanlar açıkca söylüyor iran aylar sonra nükleer güce ulaşıyor diye tüm bunlar irana yapılacak operasyonun ayak sesleridir , ha Türkiyeye karşı pkk yı el altından destekleyen irana üzülüyormuyum hayır hak ettiğini bulacak
    Cevapla
  • yunus doğdu 11 yıl önce Şikayet Et
    DİKKATİNİZİ ÇEKERİM. Her İsrail Türkiye yakınlaşması sonucunda Ortadoğu da fırtınalar kopuyor zamanın İsrail devlet başkanı Olmert Filistin ile tam da barışa yaklaşmışken 1 gün önce Türkiye nin öncülüğünde anlaşmaya az kalmışken gittiler gazze yi yerle bir ettiler şimdide muhtemelen İran var sırada...Türkiye'nin rızası olmadan yanı başındaki İran'ı ekarte edemeyeceklerini anladılar yanaşmaya başladılar..
    Cevapla
  • Hamza D. 11 yıl önce Şikayet Et
    hemen niye kabul ettin. biraz naz yapsaydin.adamlar iki yildir dilememekte naz yapiyorlar
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    Dün Özür Dilemez Diyenler. Bu gün 180 derece dönüş yapıp, buna bari kılıf bulmayın, israilin megalo ideasını bilmeyen mi var. 1900 lü yıllarda 2. Abdülhamit bunlara direndi şimdide 1. Recep Tayyip direniyor. İnşallah onu indirmezler çok bilmişler, arkasından giderlerde dünya büyük bir savaşa gitmez!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor