Bir Avrupa ülkesi ile daha vizeler kalktı

Türkiye ile Hırvatistan arasında vize muafiyeti sağlandı. Hırvatistan'a 90 gün süreyle yapılacak seyahatlerde vizeden muaf olunacak.

Bir Avrupa ülkesi ile daha vizeler kalktı
Bir Avrupa ülkesi ile daha vizeler kalktı
GİRİŞ 14.04.2013 15:30 GÜNCELLEME 14.04.2013 18:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hırvatistan Bakanlar Kurulu'nun 28 Mart 2013 tarihli kararına göre; diplomatik, hususi ve hizmet pasaportu hamili Türk vatandaşları ile umuma mahsus pasaport hamili Türk uçak ve gemilerinin sivil mürettebatı ve acil kurtarmada görevli uçakların sivil mürettebatına vize muafiyeti sağlandı.

Sözkonusu karar uyarınca, diplomatik, hususi ve hizmet pasaportu hamili Türk vatandaşları ile umuma mahsus pasaport hamili Türk uçak ve gemilerinin sivil mürettebatı ve acil kurtarmada görevli uçakların sivil mürettebatı vatandaşların Hırvatistan'a 90 gün süreyle yapacakları seyahatleri vizeden muaf olacak.

Umuma mahsus pasaport hamili Türk vatandaşlarının Hırvatistan'a yapacakları seyahatlerinde veya transit geçişlerinde ise Hırvatistan'ın dış temsilciliklerinden amaçlarına uygun vize almaları gerekiyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • Remzi Altunkaya 11 yıl önce Şikayet Et
    bu millet koyun olmaktan cikiyor artik. birilerini seffaf basarli göstermek icin birileri takla atiyor ama artik biri nereye giderse oraya giden koyun sürüsü yok uyaniyor bu millet haber yaparken milletin inanacagi haber yapin
    Cevapla
  • Hasan Şen 11 yıl önce Şikayet Et
    Yuh. Ya bizim zihnimizle dalgamı geçiliyor, başlık ne alaka içerik ne alaka. Bir avrupa ülkesi daha vizeyi kaldırdı demişsiniz. adamlar zaten 1 nisandan geçerli AB uyum süreci kapsamında vizeyi geri getirmedimi. umumi vize kalkmadığı sürece bizi ne ilgilendirir. Hükümeti övmek için ne yapacağınızı şaşırdınız iyice...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!