Makedonya Cumhurbaşkanı: Diren Erdoğan

Makedonya Cumhurbaşkanı Gyorge İvanov, Gezi Parkı odaklı gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, "Sayın Erdoğan, üzülmesin, dirensin. Bu olaylarla ilgili olarak diğer ülkelerin oyunlar düzenlediği herkes tarafından biliniyor'' dedi.

Makedonya Cumhurbaşkanı: Diren Erdoğan
Makedonya Cumhurbaşkanı: Diren Erdoğan
GİRİŞ 05.07.2013 07:05 GÜNCELLEME 05.07.2013 09:31
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

TİKA Başkanı Serdar Çam'ı Bilyana Villası'nda kabul eden İvanov, Taksim Gezi Parkı odaklı olayları yakından takip ettiklerini, bu konuda Makedonya'nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu belirtti.

Başbakan Erdoğan'ın önemli bir devlet adamı olduğunu ifade eden İvanov, "Sayın Erdoğan, üzülmesin, dirensin. Bu olaylarla ilgili olarak diğer ülkelerin oyunlar düzenlediği herkes tarafından biliniyor. Onun kalbi bizimle, bizim kalbimiz de onunla" diye konuştu.

TİKA'nın Makedonya'da uyguladığı projelerden memnuniyet duyduklarını dile getiren İvanov, TİKA Başkanı Çam'dan, aslen Makedonyalı olan eski Başbakanlardan Ali Fethi Okyar'ın ismini yaşatacak bir proje hazırlanmasını talep etti.

Çam da İvanov'un kabulünden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İvanov'a "Atatürk'ün Baba Evi" projesi hakkında bilgiler verdi.

Çam ve beraberindekiler daha sonra, Ustruga'daki Osmanlı eseri Mustafa Çelebi Camisi ile onarımı TİKA tarafından gerçekleştirilen Pir Mehmed Hayati Türbesi'ni ziyaret etti ve Ustruga Müftülüğü yetkililerinden bilgi aldı.

Çam'a ziyaretlerinde, TİKA Balkanlar ve Doğu Avrupa Dairesi Başkanı Ali Maskan, İnsan Kaynakları ve Destek Birimi Daire Başkanı Gökçen Kalkan ve TİKA Makedonya Koordinatörü Mahmut Çevik de eşlik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 21
  • Ahmet Akar 10 yıl önce Şikayet Et
    Ah be ah..!. Elin adamı bile olanları ta uzaktan görüyor da bizim içimizdeki bazıları bunu bir türlü görmüyorlar. Acı değil ni.
    Cevapla
  • K..MURAT 10 yıl önce Şikayet Et
    diren-me. direnecek bir şey yok. 76 mı kaç milyonsa herkesin başbakanı olsun mesele bitmiştir. kim kime direnecek allah aşkına...
    Cevapla
  • Haldun ÖZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Mikail Kardeşime. Milyonkere AMİN! AMİN! AMİN! mutluyuz,.umutluyuz, huzurluyuz, inanıyoruz.Baş eymeyiz edaniyeye dünyayı dun(alçak) için.Allahadır tefekkülümüz, itimadımız.
    Cevapla
  • hakkı coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    biz yaşadık . acıları haksızlıkları ama pes etmedik inşallah mısırda bizim gibi güçlü bir şekilde tekrar ortaya çıkar .inanlar ayrılığa düşmesinler yese kapılmasınlar her şerde bir hayır vardır.
    Cevapla
  • isa yılmaztürk 10 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar şükür etsek azdır 2. eğer bizim adımıza bu mücadele verilmeseyi biz daha çoook 12 eylüller yaşardık yaşattırılırdık mısırın yaşadığını biz 40lardan beri üstü kapalı açık onlarca kez yaşamadıkmı biz Allahın izniyle sayın Erdoğanın dik duruşuyla bu mücadelenin büyük kısmını başardık ama kendi ifadeleriyle durmak yok yola devam gelecek nesillerimiz adına dikdurarak eğilmeden onurumuzla gurumuzla hak ve adaletle şimdi zaman başbakanın verdiği emeğe mücadeleye sahip çıkma arkasında durma zamanı hep birlikt
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi