Mısır'dan Erdoğan'la ilgili küstah açıklama

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yaptığı konuşmadaki, Mısır'daki darbenin arkasında İsrail var” sözlerine Mısır'dan ‘Batı ajanı' tepkisi geldi.

Mısır'dan Erdoğan'la ilgili  küstah açıklama
Mısır'dan Erdoğan'la ilgili küstah açıklama
GİRİŞ 21.08.2013 14:29 GÜNCELLEME 21.08.2013 14:44
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Al Arabiya sitesinin yer verdiği haberde, Mısır Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Ahmed el Mussalamani'nin açıklaması yer aldı.

Başbakan Erdoğan'ın sözlerine, "Batılı bir ajandan vatandaşlık derslerine ihtiyacımız yok" yanıtını veren Mussalamani, "Yabancı ajanlar Mısır'ı bölemeyecek" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 53
  • abdullah taştan 10 yıl önce Şikayet Et
    hatalar zinciri. başka ülkenin iç işlerine karısırsan olacagı bu, güçlü bir devlet deyiliz, ekonomimiz dışa bagımlı ,petrol dogalgaz ve teknolojı de dısa bagımliyız ,. farklı milletlerden olusan ve terör gibi bir sorunla iç içeyiz, bunları bilip de boş boş konuşmak olmaz, başbakanın danışmanları ne iş yapıyor, uyarmıyorlar mı, yoksa korkudan seslerinimi çıkaramıyorlşar bilinme,z tabiki cinayetlere sessiz kalınmamalı ama bu işleri daha akılcı halledilmeli ,bugun sucladın katil dedin yarın ticaret yaparsan o ölenlerin hesabı ne olacak pek,i sonun da firavunla aynı yerde haşredilmek olur allah korusun
    Cevapla
  • selamet 10 yıl önce Şikayet Et
    ZULMÜ ALKIŞLAYAMAM ZALİMİ ASLA SEVEMEM, GELENİN KEYFİ İÇİN KALKIP GEÇMİŞİME SÖVEMEM. Asımın nesli der ancak bunu. Birde Zulme karşı duranların karşısında duran firavun sevdalıları vardır. Bunlar birde kendini bu milletin bu inancın bir mensubu sayarlar. Köprülü gibi gezizekalılar geçmişimizin ne olduğunu ve hangi geleceğe doğru baktıklarını asla göremezler. Politik olmakla gerçekleri söylemek arasındaki farkı kısaca anamak adına Mısırdan gelen bu açıklamanın sahiplerine ve burada bu açıklamaya destek veren yorumculara zibil gibi hakaretler yazmak istiyorum ama yorumun yayınlanmasının sağlamak için bunları yazamıyorum.Bu politikadır. Gerçek reaileti ise yazamadıklarımdır.
    Cevapla
  • zeyzey 10 yıl önce Şikayet Et
    poker face. bu insanlar münafıklıkta çığır aşmışlar. Allahu tealanın munafıklar ıcın hazırladıgı şeylere şahit olmak istemem.. rabbim bizi onlara benzemekten korusun.. amin
    Cevapla
  • mehmet doğan 10 yıl önce Şikayet Et
    darbeciler israil dölü. bunu başka kim yapabilir.
    Cevapla
  • Cengiz Cebi 10 yıl önce Şikayet Et
    Karışmamak lazımmış!. Tabi. İnsanlık şuuru buharlaşmış "müslüman"dan da bu beklenir. Sisi de müslümanmış, hem de beş vakitli filan. Üstelik Arabistan yanında. Gel de Akif'i anma: "Müslümanlık nerde, bizden geçmiş insanlık bile". Şu hale bak, binlerce insan kurşuna diziliyor, içimizdeki müslümanlar "karışmayalım" diyor. Biraz daha üstelesek "ama araplar bizi arkadan vurdu" masalını dinlemeye başlarız. Hakiaten Türk feci bir tokat yemiş, hala kendinde değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu