Erdoğan hükümetine karşı ‘Türkiyeli Tamarod' planı

Birleşik Arap Emirlikleri Hükümeti'ne danışmanlık yapan eski El Fetih örgütü yöneticilerinden Muhammed Dahlan'ın yasadışı yollardan Türkiye'ye girerek hükümete karşı muhalif bir oluşum örgütleme girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Erdoğan hükümetine karşı ‘Türkiyeli Tamarod' planı
Erdoğan hükümetine karşı ‘Türkiyeli Tamarod' planı
GİRİŞ 09.09.2013 06:54 GÜNCELLEME 09.09.2013 08:36
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Mısır'dan yayın yapan www.middleeastmonitor.com sitesinde yer alan iddiaya göre Dahlan, Türkiye'de bazı gençlik grupları ile bir araya gelerek, AK Parti hükümetine karşı bir ‘hareket' kurma girişiminde bulundu. İddiaya göre Dahlan'ın hedefi Mısır'ın seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin darbeyle devrilmesine yol açan süreçte sokak eylemleri organize eden ‘Tamarod Haraketi' benzeri muhalefet hareketi başlatmak. Site, Filistinli güvenilir istihbarat kaynaklarına dayandırdığı haberinde Dahlan'ın Türkiye'ye girişi ve görüşmeleri de bazı eski El Fetih yöneticileri tarafından sağlandı.

Amaç Gazze'yi sıkıştırmak

İddiaya göre Dahlan, Türkiye'de bazı Türk ve Kürt gençlik grupları ile biraraya gelerek Başbakan Erdoğan hükümetine karşı Tamarod benzeri muhalefet hareketi başlatarak AK Parti hükümetini sıkıştırmayı hedefliyor. Habere göre BAE hükümeti özellikle Türkiye'nen büyük destek verdiği Gazze Hükümeti'ni de böylece abluka altına alarak buradaki yönetimi de sıkıştırmayı planladığı belirtiliyor.

KAYNAK: STAR GAZETESİ
YORUMLAR 22
  • aydınlık 10 yıl önce Şikayet Et
    Bazı kişilerin kafası basmasa'da. Bu durum bizim iyi yolda olduğumuzu gösteriyor. zira sözde müslüman geçinen bir çok arap ülkesi bile bizim önümüzü kesmek için her türlü alçaklığı yaptığını bilmeyen yok. yani bir ülkenin gelişmesine güçlenmesine engel olmak dünya siyaseti haline gelmişken bu teröristlerinde böyle bir eylem içine girme sevdaları yadırganmamalı. ama burada asıl önemli olan hükümetin bu tür alçak teröristlere karşı alabildiğine acımasız olması gerekliliğidir. biraz daha açarsak bu teröristleri mit in çok iyi takibe alması ve bir provokasyona eyleme katıldıkları tespit edildiğinde aynı bir çok ülkenin yaptığı gibi alnına silahı dayayıp bir kurşunla ortadan kaldırmaktır ki bir daha hiç bir terörist dışarıdan gelip Türkiyeyi karıştırmaya cesaret edemesin.
    Cevapla
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    o kadar düşmanımızın olması çokmu komik. tabi tabi hepsi son zamanlarda türedi yoksa elin gavuru.sosyalist arabı komşunuz yunanistan ermenistan türkiyeye hayrandı hele esedler pkk yı tikkoyu beslemedi yıllarca iranda hizbullahı. kan gövdeyi götürmedi bu ikisinin arasında kalan halk kan ağlamadı .türkün türkten başka dostu yok sözünüde bizi herkese düşman eden erdoğan çıkardı.ne güzeldi herşey hiç düşmanımızmı vardı bu güne kadar ?? işte bu gün bu kadar düşmanımız olması çook komik asıl komik olan ne biliyormusunuz kafasını saklayıp düşmanını göremeyen kuşun saklandım zannetmesi misali sizin haliniz.. başbakan yıllardır size diş bileyen aleyhinizde plan üstüne plan yapan dış ve iç düşmanlarınızı o görmeyen gözünüze sokunca sizde bu düşmanları bu üretti sandınız. siz kendinize gülün saflar
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Bişey olmaz..Bizim kapı gibi, POLAT ALEMDARIMIZ var... Yeni sezonda başlamışki, PEH ! PEH ! PEH !..
    Cevapla
  • Bir dost 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip çakallar için MİT e tam yetki verilmeli.... Tespit ettiklerini sorgusuz sualsiz alnının ortasından vurmak lazım. Böylece gelecek olanlar 2 kere değil 222 kere düşünecektir. Bu konuda Rusları taktir ediyorum. Adamlar hiç kendilerini sıkıntıya sokmuyor. Rahatsız olduklarını yurt dışında bile bulup indirebiliyorlar.
    Cevapla
  • Hakan Gök 10 yıl önce Şikayet Et
    Bana komik geliyor!. Allahım nasıl bir hükümetimiz var, içeride ve dışarıda saymakla bitmeyen bir dünya düşmanımız var ve hepsi nedense son yıllarda türedi:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada