Davutoğlu'na Erivan'da çirkin protesto

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Ermenistan'da kaldığı otelde bir grup tarafından protesto edildi.

GİRİŞ 12.12.2013 09:43 GÜNCELLEME 12.12.2013 10:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ermenistan' ın başkenti Erivan' da düzenlenen Karadeniz ülkeleri Ekonomik İşbirliği ( KEİ) toplantısına katılmak üzere bu ülkeye gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu toplantının yapıldığı otelin önünde sabah saatlerinde bir grup tarafından protesto edildi.

Grup ermeni soykırımının Türkiye tarafından kabul edilmesini istediklerini belirterek, döviz ve pankart taşıyıp slogan attı. Bakan Davutoğlu protestocuların bulunduğu değil otelin diğer kapısından içeri alındı. (KEİ) toplantısı Karadeniz ülkelerinden dışişleri bakanlarının katılımıyla devam ediyor.

Bu arada Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun bugün öğle saatlerinde Ermenistan Dışişleri Bakanı Nalbantyan ile başbaşa görüşme yapması bekleniyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Tigin Kürşad 10 yıl önce Şikayet Et
    Vali Nereye Bağlı?. Bursa valiliğince maç vesilesiyle alınan önlemler şu şekilde sıralanmıştır: -Türk bayrağı dışındaki bayrak ve flamalarla stada girmek yasak olacak...
    Cevapla
  • Ayasofya Açılmalı 10 yıl önce Şikayet Et
    iktidar cöple ugrasmaz. bagragi polisin teki atti.mevcut Türkiye cumhuriyeti hükümeti azerbaycanla en cok is yapan hükümettir.ayrica biz gavur bayragini bile cöpe atmayiz.hükümet 80 milyon vatandasi her yaptigini kontrol etse bu sefer "bizi izliyor"diye aglarsiniz.velhasil kelam gezide chpliler aponun resminin altinda nöbet tuttu.atatürk 1926 da ankara anlasmasiyla 80bin sterlin karsiliginda vatani böldü musulu verdi.apo daha bunu gerceklestiremedi.demekki chplilerde aponun kemalin performansina gelmesini bekliyor.haclilarin truva ati chp
    Cevapla
  • Tigin Kürşad 10 yıl önce Şikayet Et
    2009 yılında,Bursa'daki Türkiye Ermenistan Maçında,. Azerbaycan Bayraklarını stada sokmayan,toplayıp çöpe atan CHP iktidarı değil mi?
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Ben her zaman, Ermenilerle CHP yi aynı teraziye koymuşumdur !. syn Başbakan konuşurken M Meclisinde CHP lilerin yaprıklarını gördük !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!