Brüksel'de Erdoğan paniği

Başbakan Erdoğan'ı yarın Brüksel'de karşılamak isteyen on binlerce kişi, büyük bir korkuya neden oldu. Belçika emniyeti, 'Güvenlik riski olabilir' dedi, gurbetçiler noktayı koydu: Milli İrade için geliyoruz. Engellenemez...

Brüksel'de Erdoğan paniği
Brüksel'de Erdoğan paniği
GİRİŞ 19.01.2014 02:12 GÜNCELLEME 19.01.2014 08:40
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Başbakan Tayyip Erdoğan'ı destekleyenlerin dünya siyaset literatürüne kazandırdığı 'havalimanı karşılamaları' Belçika'nın başkenti Brüksel'de büyük bir paniğe neden oldu.

BELÇİKA ALIŞKIN DEĞİL BÖYLE KARŞILAMALARA

5 yıl aradan sonra Brüksel'i ziyaret edecek olan Başbakan Erdoğan için on binlerce gurbetçi, sosyal medya üzerinden havalimanı karşılaması için sözleşti. Yarın yapılacak bu karşılama için Brüksel emniyetinden, 'izin' çıkmadı. Emniyet yetkilileri, "Bu tür karşılama havalimanında güvenlik zafiyetine neden olur. O nedenle buna izin veremeyiz" dedi.

UETD Belçika Başkanı Basir Hamarat'ın Brüksel Anakent Belediye Başkan Yvan Mayeur'ı ziyaret ettiğini belirterek, bu konuda olumsuz bir cevap almadıklarını söyledi. Hamarat, "Eğer havalimanında karşılama engellenirse, sayın Başbakanımız Erdoğan'ın yol güzergahı ve Condar Oteli önünde bir araya geleceğiz. Bu sayede Milli İrade'ye yurt dışından da tam destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.

MİLLİ İRADE İÇİN YOLA ÇIKTILAR 

Almanya, İtalya, Polonya Fransa, Hollanda, Avusturya gibi ülkelerden yola çıkan on binlerce gurbetçinin, Başbakan Tayyip Erdoğan için çalıştıkları şirketlerden izin aldıklarına dikkat çekildi.

YORUMLAR 20
  • umityldz 10 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Allah'ım. Gurbette yaşayan tüm kardeşlerimize kolaylıklar versin. Onların bu samimi duruşu sebebi ile tüm belalardan uzak eylesin..
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH,ımıza şükürler olsunki ...... ...ALLAH böyle bir lideri bize nasip etti!!!!!!.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Sorarım size Dünyada hangi lidere böyle karşılama yapılıyor!!!!!?..... ...Adam gibi Adam Recep Tayyip Erdoğan Onun arkasında Önce ALLAH sonra Türk milleti var!!?....ALLAH yar ve Yardımcısı olsun!!....
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Sıkı Dur Avrupa? Belçika? Türk milletinin Lideri geliyor!!!!!!....Onbinlerce kişi konvoylar halinde Belçikaya akıyor!!!!!!. ...Onun sevgisini hiç bir güç durduramaz!!!!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu!!! "Bir Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan" ....Bu sevgi karşısında Dünya korkuyor!!!!!. ....Dünyada varmı böyle sevgi!!!!...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!