Dışişleri Bakanlığı o iddiayı yalanladı

Dışişleri Bakanlığı'ndaki güvenlik toplantısının dış istihbaratça dinlendiğine ilişkin iddiaları değerlendiren üst düzey diplomatik kaynaklar, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Dışişleri Bakanlığı o iddiayı yalanladı
Dışişleri Bakanlığı o iddiayı yalanladı
GİRİŞ 13.04.2014 18:28 GÜNCELLEME 13.04.2014 18:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Üst düzey diplomatik kaynaklar AA'ya yaptıkları açıklamada, bazı basın yayın organlarında Dışişleri Bakanlığında 13 Mart'ta yapılan toplantının dış istihbarat tarafından dinlendiğine ilişkin iddialara değindi. Söz konusu haberin bizzat açıklamayı aktaran basın mensubu ve toplantıya katıldığını belirten diğer basın mensupları tarafından yalanlandığına dikkati çeken kaynaklar, buna rağmen asılsız haberlerde ısrar edilmesini anlamakta zorlandıklarını dile getirdi.

Üst düzey diplomatik kaynaklar, konunun yargı aşamasında olduğunu ve ilgili kurumlarca soruşturmanın devam ettiğini anımsatarak, Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin, dış istihbarat tarafından dinleme yapıldığı yönünde herhangi bir açıklamada bulunmadığını vurguladı.

Söz konusu iddiaların sürdürülerek gerçeklerin çarpıtılmasına devam edildiğinin altını çizen kaynaklar, bu çabaların dikkatleri başka yöne çekmeyi amaçladığını bildirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • S.Gökhan YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    dinlemeler ve açıklamalar . Sayın AKP yöneticileri , dinlemelerin yapıldığını beyan edebiliyorsunuz da dinlemelerin rahatlıkla yapılabildiğinin açık göstergesi olan güvenlik endişesinin millet tarafından hoş karşılanmasınımı bekliyorsunuz ? ayrıca dinleme veya bilgi sızdırma sizin aleyhinine olduğunda hemen refleks gösterip MONTAJ diyorsunuz sizin lehinize bir konu olduğunda hemen birilerini düşman ilan ediyorsunuz. bir ülkede GÜVENLİK & ADALET tesis edilmemişse siz istediğiniz kadar yol- köprü yapın ekonomiden bahsedin boş lakin sizin tabirinizle sizi dinleyenler hep önde olacaklar .... Lakayitliği bırakın ve bu güzelim ülke - milletimiz için şikayetçi politikanızdan artık vazgeçin & çözüm üretin ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak