Ankara’ya sıra dışı gece ziyareti

Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konutu'nda Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi.

Ankara’ya sıra dışı gece ziyareti
Ankara’ya sıra dışı gece ziyareti
GİRİŞ 16.07.2014 00:40 GÜNCELLEME 16.07.2014 00:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konutu'nda Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen görüşmeye, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kalın katıldı.

GÜL'LE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çalışma ziyareti için Türkiye'de bulunan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi.

Çankaya Köşkü'ndeki basına kapalı görüşme, yaklaşık bir saat sürdü.

DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Katar Dışişleri Bakanı Halid Bin Muhammed el-Atiyye ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanlığındaki görüşme görüntü alınmasının ardından basına kapalı devam etti.

Görüşmeye Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek El-Şafi'de katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar birbirimizi yiyeceğimize Birleşelim Lütfen !!. batılı kuyuya bir taş atıyor bizler birbirimizi yiyerek çıkarmaya uğraşıyoruz ! aklımızı başımıza devşirelim bizler ağlarken batılı gülüyor !
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    oğuz G... Mısırda hiç hükümete adam gibi bir lider gelmedi ki..hep darbci zihniyette ABd kuklası liderler geldi.. türkiyedeki darbeleri sorgularlar mı hiç? Son zamanlar halktan biri sayın mursi gelmişti..ve filistine destek te vermişti.. ve batı yaptı yapacağını..hani o demokrasi benden sorulur,insan hakları benden sorulur diyen batı!Oradaki halkın bie nasıl destek verdiğni araştırısan görürsün.. türkiyedede önceleri hep darbeci zihniyetliler vardı..hükümet olarak bir özal ve başbakanımız Tayyib gerçekten adam çıktı.. biz diğer ülkelere yardım edebiliyormuyduk?
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bugün ağla çocuğum, yarın ağlayamazsın! Şimdi anladığını sonra anlayamazsın, Necip Fazıl Kısakürek!. Yarın elbet bizim,elbet bizimdir Gün doğmuş,gün batmış,ebed bizimdir, Necip Fazıl Kısakürek!
    Cevapla
  • oğuz g 9 yıl önce Şikayet Et
    OSMAN ÖZTÜRK. mursi ile ne alakası var bu kadar yabancı hayranlığı nedir arkadaş türkiyede bir sürü darbe oldu mısırlılar hiç ağzını açıp bir şey dedimi ??? sanane sen işine bak
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Muhammed Mursi Sizleri, çocuklarımızı; bizden sonra gelecek evlatlarımızı korumak istiyorum. Kızlarımız, geleceğimizin anneleri! Onlar çocuklarına anlatacaklar, ‘Adamdılar' diyecekler.. Muhammed Mursi Lebbeyk Ey Gazze! "Hiçbir zaman haksızlığa boyun eğmeyin. Hiçbir zaman alçalıp boyun eğmeyin. Vatanımızdan, hukukumuzdan, haklarımızın ve dinimizden en ufak taviz vermeyin." diyen Mursi, "Bu haklarımızın bedeli için benim kanım akacaksa, ben bu kurbanı vermeye hazırım. Allah her şeye kadirdir. Kimse sizi aldatmasın. Sakın aldanıp tuzaklara düşmeyin." diye devam ediyor ve şu duayı okuyor: "Ey Rabbimiz! Bizi doğru yola ilettikten sonra kalplerimizi haktan saptırma. Bize kendi katından rahmet ihsan eyle. Çünkü sen çok ihsan edicisin!" Mursi'nin konuşması Yusuf Suresi'nden bir ayetle son buluyor. Allah buyuruyor: "Allah emrinde galiptir. Fakat insanların çoğu bunu bilmezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?