Davutoğlu: Gerekirse Gazze'ye havadan...

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Filistin konusunda BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'la görüştü.

Davutoğlu: Gerekirse Gazze'ye havadan...
Davutoğlu: Gerekirse Gazze'ye havadan...
GİRİŞ 27.07.2014 19:05 GÜNCELLEME 27.07.2014 19:28
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Davutoğlu: "Ben Sayın Ban Ki-mun ile bir kez daha görüştüm. Sayın Ban Ki-mun da BM Genel Sekreteri olarak, bugün Filistin saatiyle ikide başlayan ateşkesin, 24 saat süreceği konusunu teyit ettiler ve bu konuda destek vereceklerini ifade ettiler. Bu bizim için önemli bir gelişme, çünkü yarın Filistinli kardeşlerimiz bayramı kutlayacaklar."

"Biraz önce de Sayın Başbakanımızla bir kez daha istişare ettik. Gerekirse İstanbul'dan bölgeye (Gazze) bir hava köprüsü kurarak dahi elimizdeki bütün imkanlarımızla bu acının dinmesine çalışacağız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • adnan bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    CEVAPCI. ((MAVİ MARMARA.)) mustafa hoca yerden göğe haklısın. Maalesef ülkemizdeki kafası batılaşmak üzere çalışanlar bu GERÇEKLERİ görmezden geliyorlar. ammmaaa bu gün komşunun kapısını kırmaya çalışan hırsız bir gün bizimde kapımızı kırmak isteyecek onu hiçmi hiç düşünmüyorlar. dikkat edelim artık iltica ;kemalizm ; cumhuriyet elden gidiyor söylemleri yok hedef tahtasında ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN BAŞBAKANIMIZ VAR. ALLAH birliğimize zeval vermesin.
    Cevapla
  • mohikan 9 yıl önce Şikayet Et
    anlamayana davul zurna az . kardeşim, mavi maramara dan sonra tayyipin 3 şartı vardı, özür, tazminat ve ablukanın kalkması. bunun anlamı siz ablukayı kaldırmaycağınıza göre bizimde sizinle bundan sonra ilişkilerimiz hiç bir zaman eskisi gibi olmaz .. amaç zaten ilişkilerimiz olmasın, çünkü bunları ilişkisi, bir verip bin alma ilişkisidir. bu yüzden tayyip i devirmek istediler, akp yi değil .. onun yerine istediklerini yapacak biri gelsin ... eskisi gibi kanımızı emmeye devam etsinler.
    Cevapla
  • emre başaran 9 yıl önce Şikayet Et
    fazilet. İsrail öldüreceğini öldürdü bayram mı kaldı bayramda rahat etsinlermiş ne saçmalık onların yerine kendinizi koyun ne bayramı
    Cevapla
  • Serhat Yilmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkmenleri De duyun!!!. Irak ve Suriyede İŞİD türkmenleri doğurup biçiyor ama bı çıt çıkmadı daha şu büyüklerimizden ama filistin için gece gündüz bağırıyorlar nasıl bir iştir bu nasıl bir ikiyüzlülüktür bu anamadım ben. Filistindekiler insan da Türkmenler değil mi???
    Cevapla
  • ömer kapukaya 9 yıl önce Şikayet Et
    anlayana diye isim koymuş. insanlar zaten olmayan sıfatlarını künyelerinden belli eder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı