ABD'den Erdoğan'ın zaferiyle ilgili ilk açıklama

Beyaz Saray, ABD Başkanı Obama'nın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bu yeni görevinde çalışmayı sabırsızlıkla beklediğini bildirdi.

ABD'den Erdoğan'ın zaferiyle ilgili ilk açıklama
ABD'den Erdoğan'ın zaferiyle ilgili ilk açıklama
GİRİŞ 11.08.2014 03:54 GÜNCELLEME 11.08.2014 04:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Caitlin Hayden, Türkiye'deki cumhurbaşkanı seçimi sonuçlarını gördüklerini kaydetti.

ABD Başkanı Obama'nın, "Başbakan Erdoğan ile bu yeni görevinde çalışmayı sabırsızlıkla beklediğini" belirten Hayden, Obama'nın aynı şekilde Erdoğan'ın yerine geçecek başbakanla da çalışmayı arzuladığını ifade etti.

OBAMA KUTLAMA İÇİN BİZZAT ERDOĞAN'I ARAYACAK

Hayden, Barack Obama’nın seçim dolayısıyla uzun süredir telefonla görüşemediği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı arayabileceğini bildirerek, ''Başkan Obama’nın önümüzdeki günlerde Başbakan Erdoğan ile telefonda konuşmasını bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA-AJANSLAR
YORUMLAR 3
  • burak şişman 9 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. sabırsızlık sizin temelinizde var hacı sabretmek musluman işi zaten.....bekle az acele etme bakalım nası çalışacaz
    Cevapla
  • halkınta kendisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bükemediğin eli öpeceksin!. Onca uğraşlarına rağmen deviremedikleri, Erdoğan şimdi cumhurbaşkanı oldu. Bu adam, Erdoğan'ı deviririz bu gidici diye Erdoğan'la telefonla görüşmüyordu. Fakat halk Erdoğan'a güçlü bir destek verdi. Şimdi bükemedikleri Erdoğan'ın elini öpsünler bakalım. Bugüne kadar Erdoğan'ı indirmek için her yolu denediler. Fakat, rabbimin izni ile Türkiye süper güç olacak. Gerisini, sözde adalet dağıtan batılı ülkeler düşünsün! Rabbim, Erdoğan'ın yardımcısı olsun ve onu tüm tehlikelere karşı korusun. Rabbim devletimizi her türlü şer odaklara karşı korusun ve ülkemizi İslam aleminin liderliğine tekrar geçirsin(amin).
    Cevapla
  • samet akcan 9 yıl önce Şikayet Et
    Haber7. bu yüzden ödül alıyorsunuz işte. saat 4:30 da haber postalayan tek site sizsiniz. herkes uyuyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı