ABD'den Davutoğlu açıklaması!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marie Harf, "Bir sonraki başbakanla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi

ABD'den Davutoğlu açıklaması!
ABD'den Davutoğlu açıklaması!
GİRİŞ 22.08.2014 01:10 GÜNCELLEME 22.08.2014 01:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marie Harf, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesiyle ilgili "Türkiye'deki bir sonraki başbakanla çalışmayı sabırsızlıkla beklediklerini" belirtti.

Harf, günlük basın brifinginde Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesiyle ilgili değerlendirmesinin sorulması üzerine, "Bunun bir adaylık olduğunu anlıyorum. Şimdi işlemesi gereken bir süreç var. (Türkiye'de) Bir sonraki başbakan kim olursa olsun onunla birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

Bir başka soru üzerine Harf, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, bakanlığı boyunca Davutoğlu ile çok yakın bir çalışma içerisinde olduğunu, bu hafta da onunla özellikle Gazze konusunda ve diğer konularda birden fazla görüşme yaptığını kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Analist 9 yıl önce Şikayet Et
    Hey Yüzü Güzel Allah'ım...!. Sen vakitler tayin eder, sabreder, vakti gelince de vaadini anı anına uygularsın. Fakat insanlar bunu anlayamazlar. Bazen de kendi başına gelecek azametli bir belayı -Amerika emsal inşallah- sabırsızlıkla bekletirsin. Sen büyüklerin en büyüğüsün. Sana inanıyor, senden bizler için hayırların en hayırlılarını diliyoruz. Amin.
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    muhalefet niye boş işlerle uğraşır.. bizim muhalefet de nelerle uğraşır yahu. adam cumbaba olmuş.hem de halk seçmiş. hala onu düşürme derdindeler.hala mahkeme mahkeme dolaşıyorlar da karar bekliyorlar. paralelciler de bunlara gaz verme yarışında.atı alan üskidarı geçmiş,bunlar hala seçim yapılacak mı sanıyorlar yahu..hiç akıllarına gelmez de' köprü yapılmasın, havalimanı yapılmasın; derler ama hiç birisi, O KÖPRÜ NİYE 4 ŞERİTLİ DE 6 ŞERİTLİ YAPMIYORSUNUZ kavgası vermez. dolayısı ile köprü yapılmasın dersen istanbuldan oy alamazsın.sarıgül de aynı hatayı yaptı. köprüyede havalimanına da karşı çıktı. istanbuldan havasını aldı. yahu şu köprü trafiğini görüp te köprüye hayır diyende akıl var mı.
    Cevapla
  • kamil hisarlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey başvuran muhalefet!. Farkında değilsimisiniz yeni durumun teamülleri oluşturuluyor. Siz hala cumhurbaşkanı seçilen adayın vekilliği düşer falan ayağındasınız. Yahu o eskidendi, halk seçmeden önceydi. Şimdi yeni durum yeni teamül. Sonucun Resmi Gazetede yayımlanmasının da yeni duruma uygun olarak göreve başlamaya yakın bir zamana kadar ertelenmesi normaldir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak