Erdoğan, BM Genel Sekreteri ile görüştü

Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-mun ile telefonda görüştü.

Erdoğan, BM Genel Sekreteri ile görüştü
Erdoğan, BM Genel Sekreteri ile görüştü
GİRİŞ 22.08.2014 18:53 GÜNCELLEME 22.08.2014 18:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, BM Genel Sekreteri Ban'ın, Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmasından dolayı tebrik ettiği görüşmede, ağırlık olarak Gazze'deki gelişmeler ele alındı.

Görüşmede Erdoğan'ın, Gazze'ye yönelik kısıtlamaların kaldırılması gerektiğini hatırlatarak, sürdürülebilir bir ateşkesin sağlanması hususunda, Türkiye'nin uluslararası camiayla yakın işbirliğine devam edeceğini vurguladığı öğrenildi.

Erdoğan ayrıca Ban'a, Türkiye olarak Gazze'ye yapılan insani yardımlar, sahra hastaneleri kurulması ve bölge halkına elektrik sağlamayı hedefleyen projeler hakkında bilgi de verdiği belirtildi.

Görüşmede Erdoğan ve BM Genel Sekreteri Ban'ın, Filistin'e yardım amacıyla Norveç liderliğinde bir donörler konferansı düzenlenmesinin desteklenmesi hususunda mutabık kaldıkları öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-mun, kan emici AVRUPAYI ve İNGİLTERE,Yİ temsil ediyor,,. ,,AsIını gizIeyemez insɑn, giydiği kɑftɑnIɑrIɑ. BiImez ɑmɑ kendini kɑndırır, söyIediği yɑIɑnIɑrIɑ! Mehmet Akif Ersoy,perdenin arkasındaki düşman İNGİLTERE,DEN bahsediyoum,,
    Cevapla
  • Serhat Yilmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Önce içimize bakalım. Cumhurbaşkanım Önce Doğu Güneydoğudaki valileri arasanız da insanlara Mermi sıktırmanın önüne geçseler???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!