Zirveye damga vuran kare- İşte itibarımız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı NATO toplantısında çekilen bir kare, dünden bugüne Türkiye'nin değişen itibarını gösterdi.

Zirveye damga vuran kare- İşte itibarımız!
Zirveye damga vuran kare- İşte itibarımız!
GİRİŞ 06.09.2014 12:46 GÜNCELLEME 06.09.2014 13:10
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Galler'de düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son olarak Obama ile görüşmesinin ardından yurda döndü.

Zirveden geriye ise akıllarda liderlerin aile fotoğrafı çektirmek için yerlerini aldığı sırada Erdoğan'a olan ilgilerini gösteren fotoğraf kaldı.

TÜRKİYE'NİN İTİBARI

Geçtiğimiz on yıllarda Türk liderler katıldığı zirvelerde hep 'yalnız' kaldı. Bülent Ecevit ise bunun en belirgin örneklerini sergiledi. ABD ziyaretinde Clinton karşısındaki fotoğraflarının yanında, katıldığı NATO zirvesinde tek başına verdiği kare Türkiye'de yıllarca tartışıldı.

Bugün ise dünya liderlerinin Erdoğan'a olan ilgilisi dikkat çekti. Bunun son örneği ise son NATO zirvesinde verildi.

YORUMLAR 22
  • oğuz g 9 yıl önce Şikayet Et
    ambargo. işlerine geleni seviyorlar gelmeyeni hiç sevmiyorlar, ecevite kurban olun siz adam gitti kıbrısa girdi şuan her yerde esir vatandaşımız var biz ne yapıyoruz ?
    Cevapla
  • metin yaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Biraz sabır, biraz gayret her şey düzelecek.. Biz Anadolu Müslümanları Kur'an'ı Kerim'i ahırlarda öğrenirken, Fethullah Gülen kürsülerde ateşli vaazlar veriyordu. Biz, yırtık lastik ayakabı bulmazken, onlar Nike ve Clarks ayakabıyla hava atardı. Biz Amerika'yı filmlerde seyrederken, onlar bütün eyaletlerde cirit atıyorlardı. Nereden geliyordu bu değirmenin suyu? Cemal Tural Paşalar gibi ordu komutanlarından... Amerika'dan geliyordu onların paraları... 1960 ihtilalinde ordudan atılan 5000 subayın tazminat paraları da Amerika'dan gelmişti. Kudüs'te Haçlı Ordularını darmadağın eden Selahaddin'in Müslüman Ordusu, Fethullah ordularını da perişan edecektir inşallah...
    Cevapla
  • nur dülger 9 yıl önce Şikayet Et
    her şe tersten okuyanlar!. pensilvanyalının diyaloğ çalışmalarını ,hristiyanla ,Yahudi ile dinden imandan ,kırpa,kırpa bir olma çalışmalarını meşru ve makul görenler siyaseten cumhurbaşkanımızın etkin olmasından dolayı gelen bu saygıya ,bu kareye kafirlerle iyi olmanın sonucu kulpunu takmaya çalışmıyorlarmı ne yaptıkları belli değil ! obama ile telefonda görüşemiyor diye göbek atanlar,bunu kafirlern ,işine hoşuna gelmeyen şeyler, yapmaya değilde başarıszlıkla ,geçimszlikle yorumlayanlar bu kareye şimdi küffarla iyi olmanın! kötülüğünden dem vuruyor.ama size göre Hristiyan ve yahudide mümin değilmi? hocanızda öyle buyurmuyormu?
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Ah benim zavallı Türkiyem neler çektin geçmiş acemi Hükümetlerden ah !. O zaman avrupadaydım hatırlarım ve duyduk yine ecevit zamanında 50 milyon mark borç için lüksemburg hava alanında dışişlerimiz 6 saat bekletilmişti, borcu alamadan geri döndüler ! Türkiye bundan sonra başa getireceği hükümeti bilerek getirmeli solcu veya CHPe yönetim yoch !
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan Uzun Adam,ın zaferi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi,nin ve Yavuz Sult,an Selim Hanın Ruhuna Okunmuş Fatihadır !. Sır Fatihada,Sır İlk Kıblemiz Mescidi Aksa,da sır, sır Osmanlıda, Abdülhamit'ten sonra bunların karşısına dikilen tek isim ERDOĞAN oldu! Şair "Bu millet er ya da geç lideri çıkarır!" derken çok haklıydı! Ama marifet çıkarmak değil, sahip çıkmaktı! "Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resûlü" !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi