Sarkozy siyasete geri döndü!

Fransa'da eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, eski partisi Halk Hareketi Birliği'nin (UMP) başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Sarkozy siyasete geri döndü!
Sarkozy siyasete geri döndü!
GİRİŞ 19.09.2014 19:18 GÜNCELLEME 19.09.2014 19:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sarkozy siyasete geri döndüğünü sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki resmi hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Eski cumhurbaşkanı "Siyasi ailemin genel başkanlığına adayım. Fransızlara yeni bir siyasi tercih sunmaya karar verdim çünkü Fransa'yı bulunduğu duruma seyirci kalarak ihmal etmiş olurdum" ifadesini kullandı.

Partisini 3 ay içinde tabandan tavana yenileek istediğini vurgulayan Sarkozy, halkın endişelerini karşılayacak yeni çözümler sunmak zorunda olduklarını belirtti.

Yeni dönemde 21. yüzyıl için güvenilir bir alternatif sunacağının altını çizen Sarkozy, öncelikle eski tartışma ve fikir ayrılıklarını geride bırakmak gerektiğini aktardı. Sarkozy, kendilerini bekleyen zorlukların farkında olduğunu ve siyasi yenilenmenin bütün zorluklara rağmen şart olduğunu ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    ne garip dun de cumhurbaskani hollande onumuzdeki secimde aday olmayacagim demis idi. gerci aday olsa ne olucak sol partide su an baskanliga aday olabilecek 1 isim yok ha bizim chp ha fransiz sol u bu acigi goren uyanik sarko ump nin baskani secilebilir isem reislik cantada keklik demis olmali
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!