Sinirlioğlu: Hepimizin gözü aydın

Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Türk vatandaşlarının kurtarılmasıyla ilgili konuştu.

Sinirlioğlu: Hepimizin gözü aydın
Sinirlioğlu: Hepimizin gözü aydın
GİRİŞ 20.09.2014 16:48 GÜNCELLEME 20.09.2014 16:48

Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT ve Genelkurmay Başkanlığının 49 rehinenin kurtarılmasında büyük payı olduğunu ifade ederek, " MİT'in değerli mensuplarını, Genelkurmay Başkanlığımızı kararlı ve özverili çalışmaları nedeniyle bir kere daha tebrik ediyorum. Teröristlerin elinde yaşadıkları zor günlerin sonunda sağ salim kendilerine kavuştuğumuz arkadaşlarımıza, ailelerine, Camiamıza ve Milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Hepimizin gözü aydın" dedi.

CUMHURBAŞKANI VE BAŞKBAKAN'A TEŞEKKÜRLER

Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, 49 rehinenin kurtarılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, değerli arkadaşlarım. Musul Başkonsolosumuz başta olmak üzere 49 arkadaşımız ile aile fertlerinin teröristlerin elinde geçen 100 günlük rehinelikten sonra bu sabah itibariyle sağ salim ülkemize getirilmeleriyle sonuçlanan son derece hassas bir sürecin büyük bir başarı ile yürütülmesindeki emekleri için, başta MİT Müsteşarımız ve mesai arkadaşları olmak üzere, herkese ve her kurumumuza tüm camiamız adına en içten duygularla teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve Sayın Bakanımız camiamıza geçmiş olsun dileklerini iletmişlerdir. Kendilerine bu zor ve sancılı süreçteki kararlı liderlikleri için şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

"AĞIR KOŞULLAR ALTINDA GEÇİRİLEN ZOR GÜNLER"

MİT ve Genelkurmay Başkanlığının süreci iyi yönettiğini ifade eden Sinirlioğlu, "Değerli meslektaşlarım, sevgili arkadaşlarım, Bu 100 gün içinde alıkonulan arkadaşlarımız ve aileleri hiç şüphesiz büyük üzüntü ve endişe içinde olmuşlardır. Ağır koşullar altında geçirilen zor günler boyunca arkadaşlarımız ve ailelerinin ortaya koydukları sabır, cesaret ve metanet, devletimize duydukları güven her türlü takdirin üstündedir. Onlarla gurur duyuyoruz. Milli İstihbarat Teşkilatımızın değerli mensuplarını, Genelkurmay Başkanlığımızı kararlı ve özverili çalışmaları nedeniyle bir kere daha tebrik ediyorum. Teröristlerin elinde yaşadıkları zor günlerin sonunda sağ salim kendilerine kavuştuğumuz arkadaşlarımıza, ailelerine, Camiamıza ve Milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Hepimizin gözü aydın" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Maskeli saldırgan yalnız değilmiş! Tribün görüntüleri ortaya çıktı
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...