Erdoğan destek için ABD'de resepsiyon verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 2015-2016 BM Güvenlik Konseyi adaylığına destek amacıyla resepsiyon verdi.

Erdoğan destek için ABD'de resepsiyon verdi
Erdoğan destek için ABD'de resepsiyon verdi
GİRİŞ 23.09.2014 03:43 GÜNCELLEME 23.09.2014 03:43
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun ile görüşmesinin ardından BM Genel Merkezi'nin karşısında bulunan Türkevi'nde Türkiye'nin BMGK üyeliği nedeniyle yabancı konuklara resepsiyon verdi.

Çok sayıda yabancı devlet ve hükümet başkanı ile BM misyon temsilcisinin katıldığı resepsiyonda Erdoğan, konuklarla tek tek ilgilenerek Türkiye'nin BMGK adaylığı ve süreçle ilgili konuştu.

Resepsiyona Erdoğan'ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Bakanı Volkan Bozkır, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi de katıldı.

RESEPSİYONUN ARDINDAN SERGİ AÇILIŞINA KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resepsiyonun ardından İslam Kültür ve Sanat Platformu'nca, 2014 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Hicaz'dan İstanbul'a Hz. Peygamber Sevgisi; Aşk-ı Nebi Sergisi"nin açılışına katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Kriminal 9 yıl önce Şikayet Et
    :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) . İzmirli Ömer Deniz......Sizin oralarda genel kanı bu..Bunu biliyoruz...Daha Anadolu kokan yorumlarını görmek isteriz...:) :) :) :) :) :)
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Türk Devleti artık harekete geçmeli ve içimizdeki hainleri temizlemeli.. Bu içimizdeki hainler aslı astarı olmadan Türkiye’yi ispiyonlamaya çalışıyorlar. Bu kadar hoşgörü de fazla.
    Cevapla
  • ömer kara 9 yıl önce Şikayet Et
    Ömer Deniz'e. Benim bildiğim paralelciler bu siteyi pek takip etmezler. Amacın nedir senin?
    Cevapla
  • ömer deniz 9 yıl önce Şikayet Et
    BM HAREKETE GEÇMELİ. BM Türk Hükümetinin bölgedeki terör faaliyetlerinden dolayı hükümet mensuplarına yaptırımlar getirmeli, finansal kısıtlamalar getirmeli, hükümetin işadamlarına güçlü finansal yaptırımlar getirmeli. Bölge huzuru için bu şart.
    Cevapla
  • ömer deniz 9 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK DEVLETİNE YAPTIRIM ŞART:. Sadece savaş ile bu sorun kesin bir şekilde bitmez. Birleşmiş Milletlerin Türk Devletine yaptırım kararları alması gerekir. Sonuçta bu İŞİD i kuran, silahları sağlayan, lojistik sağlayan ve saldırtan Türk Devletidir. Türk Devleti şer ekseninin odak merkezi oldu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?