Ankara'dan Fransa'ya fiyasko cevabı

Dışişleri Bakanlığı, IŞİD üyesi olduğu iddia edilen üç kişinin Fransa'ya iadesi konusunda gereken hassasiyetin gösterildiğini açıkladı.

Ankara'dan Fransa'ya fiyasko cevabı
Ankara'dan Fransa'ya fiyasko cevabı
GİRİŞ 24.09.2014 18:48 GÜNCELLEME 24.09.2014 18:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı yetkilileri; IŞİD üyesi olduğu iddia edilen ve Türk polisi tarafından yakalanan üç kişinin Fransa'ya iadesi ve bu ülke makamlarının bilgilendirilmesi konusunda gereken hassasiyetin gösterildiğini açıkladı.

Türk polisi tarafından yakalanan 2 Fransız vatandaşı, IŞİD üyesi oldukları gerekçesiyle dün Fransa'ya iade edilmişti. Fransız polisinin Paris havalimanında beklediği 3 kişi, Marsilya havaalanına inmiş ve burada gözaltına alınmamıştı. Fransa'da fiyasko olarak nitelenen bu gelişme karşısında, Türkiye'nin militanları Paris uçağı yerine Marsilya uçağı ile gönderdikleri açıklaması yapılmıştı.

Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, bu konuda Fransız makamları ile temasların devam ettiğini belirterek, "Türkiye, bu kişilerin iadesi ve ilgili makamların bilgilendirilmesi konusunda gerekli hassasiyeti gösterip elinden geleni yapmıştır" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    nasil olur da gumrugu elini klunu sallayarak gecer demeyin gayet normal. sizin bildiginiz yada bizim ulkemize geldigimizde prosedur su dur kim olur isen ol kimligini yada pasaportunu memura verirsin o da makinaya vurup bi bakar ve sorun yok ise gec der ha iste fransada sorun da burda fransaya girisde ulkemde akp ile baslatilan yabanci yerli gumrukleri onlarca yildir var yani ab disindan gelen bi yabanci isen 2 gise acik olup en az 1.5 saat gumrukde beklersin yok amma fransiz yada ab uyesi ulkeden geliyo isen 4 5 gise acik olup hic kuyruk olmaz cunku ordan gecenler sadece pasaportu uzakdan soyle bi gosterir bak ben fransizim der gibi polis de icine bile bakmadan gec der iste olay bundan kaynakli
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    hayırrr. bunlar bence işid içinde çalışan ve rapor vermeye gelen fransız ajanlar bu kaç oldu geçen gene vermiştik unutmayın çok heveslidir fransa blirsiniz haydut devletlerden kendini göstermeye çalışır heplibyada da acil uçakları ile bombalamış idi orda da şuanda kaos var libyada iki yakaları biraraya gelmiyor ohhh yerele petrolden pay verirlerdi şimdi o payıda vermiyor yerine silah veriyorlar taraflara:))sonuç bu fransa küçük abi :)) ispatla meşgul yani:))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu