İngiltere Başbakanı Ankara'ya geliyor

İngiltere Başbakanı Cameron Türkiye'ye geliyor.

İngiltere Başbakanı Ankara'ya geliyor
İngiltere Başbakanı Ankara'ya geliyor
GİRİŞ 01.10.2014 17:29 GÜNCELLEME 01.10.2014 17:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İngiltere Başbakanı David Cameron IŞİD'i görüşmek üzere Türkiye'ye geliyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    çok dikkat ve cesaret inşallah. açıkça ingiliz camerun yani namıdiyar coğrafya öğretmeni harita ile gelip sınırların yeni halini söyleyecek sanırım apışıp kalmamız için yekten de suçlamaya çalışıyor illa birinci ağız olması şart değil bir general bir bakan ingilizin ne yapmaya çalıştığını basına açıklasın peruğunu bizde düşürelim acil tarafından..gereksiz işler ile şuan zamanı değil abiler.konsantre olmalıyız.
    Cevapla
  • herkese 9 yıl önce Şikayet Et
    herkes türkiyeyi bataklıga sürüklemeye çalışıyor ! ! . herkes türkiyeyi bataklıga sürüklemeye çalışıyor ! ! özelliklede ABD ve ingiltere ! ! ! NATO da bataklıga girmemiz için cesaretlendirici açıklamalar yapıyor ! ! ! Dünyanın kerizi biziz ya ! ! ! !
    Cevapla
  • herkese 9 yıl önce Şikayet Et
    aman gelmesin. aman gelmesin ! ! İngiltere ve tabikide ABD kendilerine başka uşak bulsunlar onlar için daha iyi olur ! ! ! demek ıstediğimi anlayan anlar ! !
    Cevapla
  • Yazıcı 9 yıl önce Şikayet Et
    AVAM KAMARASININ BAŞBAKANI GELİYOR... Bize yardım edeceklermiş. Kime karşı IŞİD'e. IŞİD in saldıracağını kim uydurdu?? Kendileri. Yardımı kim yapacakmış? Haçlı ordusu. O kim? Müttefikimiz? Biz kim? Müslüman ülke..Kameron kim? Avam kamarasının başbakanı. İngiltere kim? Kraliçe ve Lordların ülkesi.. Lordlar kamarası ne yapıyor? Üstümüze gülüyor...
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    İŞİN ZOR TÜRKİYEM. haçlılar akın akın geliyor Bir sağdan bir soldan dürtüp dürtüp duruyorlar. Hayırlısı bakalım var bir çaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!