Suriye'den tezkereye sert tepki

Hükümete bir yıl yetki veren tezkerenin TBMM’den geçmesine Şam rejimi sert tepki gösterdi.

Suriye'den tezkereye sert tepki
Suriye'den tezkereye sert tepki
GİRİŞ 03.10.2014 16:01 GÜNCELLEME 03.10.2014 16:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İran'ın resmi haber kanalı Press Tv’nin haberine göre, Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdat, Türkiye’nin Suriye toprakları içinde gerçekleştireceği herhangi bir askeri operasyonun “saldırı” olarak görüleceğini söyledi.

Mikdat ayrıca Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ni “Türkiye’nin kararını kınamak için” acil toplantıya çağırdı. Bakan, Türkiye ve Suudi Arabistan’ı Suriye’ye “militan göndermekle” de suçladı.

YORUMLAR 8
  • herkese 9 yıl önce Şikayet Et
    SURİYE BÜYÜK BİR HATA YAPTI ! ! . Bana göre türkiye ile ters düşmek suriye için çok büyük hata olmuştur ! ! ! Ve artık esad'ın iktidarda kalma şansı kalmamıştır ! ! Artık sadece zaman meselesidir ! !
    Cevapla
  • Eren Dumuş 9 yıl önce Şikayet Et
    sen önce topraklarında hakimiyetini sağla sonra öt!!. 3-5 çapulcuyla başedemedin, ülkenin kuzeyinde sen dışında herkez cirit atıyor o kanına dokunmuyorda ,türkiyenin müdahalesimi kanına dokundu cicim??? egemen olmadığın topraklar senin değildir, devleti size ingilizler cetvelle çizip verdiği için,zahmet çekmediğiniz için devlet kurmanın yönetmenin ciddiyetini bilemezsiniz tabi. biz kanımızla kurduk,siz kahpelikle osmanlıyı hançerlediniz. çekin cezanızı!!!
    Cevapla
  • caferi tayyar 9 yıl önce Şikayet Et
    KOmedi mi bu suriye arkadas. Ulan ulkenizde nereden baksan butun milletlerden insan geziyor.. savasiyor kan dokuyor.. kimin ne yaptigi belli degil.. Adam Turkiyenin suriye topraklarinda yapacagi operasyonu saldiri gibi agliarmis :).. algilasan nolacak? 4 senedir zaten saldiri altindasin samdan kafani cikartamiyorsun katil ESad.. BM yi cagirmis birde utanmadan ahlaksiz herifler sizin katlettiginiz 150000 can nolucak onun icinde cagirdiniz mi bm yi? Anca boyle bos bos konusursunuz simdi konusma ve gercekten konustugunu yapma sirasi Turkiyenin.. bekleyin ve gorun Allahin izniyle..
    Cevapla
  • LonMan 9 yıl önce Şikayet Et
    macun gibisiniz. sizleri her sekle sokuyorlar. Kimisi Esed'e kimisi ISID'e veryansin ediyor. E benim saf milletim gozunuzu acsaniz bir baksaniz. Batililar satranc oynuyor sizde ne derlerse ona inanarak piyon vazifesi goruyorsunuz. Size hic tuhaf gelmiyormu? satranc masasinda pesmergeler, sunniler, kurtler, pkk'lilar, Pyd'liler, Oso'lar, esedler, iraklilar, iranlilar, sii'ler hatta suudi arabistan, urdun, katar vs. vs. var. Ama Israil yok. Israil sanki kuzey kutbunda bir ulke ve hic sesi cikmiyor. Batililar havadan bombaliyor. Kimi? yerde insanlar birbirini olduruyor. Kim Kimi olduruyor?Bu MUSLUMAN kiyimindan baska birsey degil. Siz haberleri okumaya devam edin. Orada savasanlarin hicbiri kazanamiyacak.
    Cevapla
  • burak burak 9 yıl önce Şikayet Et
    evinde düzeni kendin sağla, o zaman kimse gelip sana karışmaz,. sendeki düzensizlik ve pisliğin kokusu benim evime rahatsızlık veriyorsa evini başına yıksam haktır, aramızdaki cehapeliler de anlamıyor bunu gerçi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri