İsrail'den inanılması zor Türkiye iddiası

İsrail Savunma Bakanı Moşe Ya'alon, Türkiye'nin dış politikasını yerden yere vurdu.

İsrail'den inanılması zor Türkiye iddiası
İsrail'den inanılması zor Türkiye iddiası
GİRİŞ 22.10.2014 13:07 GÜNCELLEME 22.10.2014 17:25
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İsrail gazetesi Haaretz'in haberine göre, Washington'da temaslarda bulunan Ya'alon, ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel'le görüşmesinde, "Türkiye alaycı bir oyun oynuyor. Hamas terör karargâhlarını Şam'dan İstanbul'a taşıdı. Üstelik de Türkiye'nin bir NATO üyesi olduğu gerçeğine rağmen..." dedi.

ERDOĞAN MÜSLÜMAN KARDEŞLER DESTEKÇİSİ

Ya'alon ayrıca Türkiye'nin politikalarının genellikle ABD'nin çıkarlarıyla ters düştüğünü söyledi.Ünlü gazeteci Charlie Rose'un televizyon programına da katılan İsrailli bakan, Türkiye ve Katar'ı Ortadoğu'daki "Müslüman Kardeşler Ekseni'nin liderleri" olarak tanımlarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Müslüman Kardeşler'in "iyi tanınan bir destekçisi" olduğunu söyledi.

Hamas'ın İstanbul'da terör merkezi kurduğuna dair iddialarını Rose'a verdiği röportajda da dile getiren Ya'alon, "Bu inanılmaz. Bunu nasıl görmezden gelebilirsiniz?" dedi.

YORUMLAR 16
  • abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    ..................................... bazı sıyasetinden dolayı erdogana kızmaya baslamıstım .....bunlar böle konusunca icindeki kor alev oldu sankı eyyyyy cumhurbaskanım bunlar büyle konustugu surece bunlar sana uyuz köpek gibi oldugu surece bu mıllet senı daha cok sevecek..........
    Cevapla
  • Garib GARİB 9 yıl önce Şikayet Et
    BEHEY KAFASIZ ÖKÜZ . Müslümanlar zaten kardeştir. Kardeş kardeşi desteklemez mi.
    Cevapla
  • muhalif 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel. Demek ki Türkiye doğru yolda. Ayrıca yalonfendi, sana yeni haber bu ülkede ben dahil çok sayıda Müslüman ihvan-ı müslimin taraftarıyız. Gurur da duyarız. Allah şerre bulaştırmasın.
    Cevapla
  • mohikan 9 yıl önce Şikayet Et
    israil ve pkk. siz pkk yı desteklerken sorun yok ? hemde natodan müttefikiniz olduğunuz bir ülkeye karşı. mavi marmara gecesi pkk da saldırıp 6 askerimizi şehit etmişti. ayrıca müslüman kardeşler veya hamas terör örgütü değil seçilmiş hükümetlerdir. bugün birileri akp yide düşürse, dünayada müslüman kardeşler ve hamas gibi terörist ilan edileceklerdi, ve ülkemiz yangın yerine dönecekti ... bunu göremeyenlere çok yazık.
    Cevapla
  • Ali HACIHASANOĞLU 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi gidiyoruz. Türkiyenin dış poli,tikasını kol bacak kıran, insanlara soy kırım uygulayan yahudinin bizi beğenmesi bir felaket olurdu.beğenmiyorsa iyi gidiyoruz.Sayın Cumhurbaşkanımız ölümüne kadar yanındayız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor