Bakanı Çelik'ten Roma müşavirliğine ziyaret

Ömer Çelik, Roma’da PKK yandaşlarının saldırısına uğrayan Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği Kültür ve Turizm Müşavirliği’ni ziyaret etti.

Bakanı Çelik'ten Roma müşavirliğine ziyaret
Bakanı Çelik'ten Roma müşavirliğine ziyaret
GİRİŞ 31.10.2014 21:06 GÜNCELLEME 31.10.2014 21:06

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Kobani'yi bahane ederek Türkiye'nin yüzlerce kamu kurumuna saldıranların, müthiş bir barbarlık sergilediklerini ve Roma'da, sadece İstanbul'u, Ankara'yı değil Diyarbakır'ı, Bitlis'i, Yozgat'ı tanıtmaya çalışan bu yere yapılan saldırının Türkiye düşmanlığı olduğunu" söyledi. 

İtalya’nın Avrupa Birliği Dönem Başkanı olması sebebiyle Napoli’de ev sahipliği yaptığı genişletilmiş AB Kültür ve Turizm Bakanları gayrıresmi toplantısı için bu ülkede bulunan Çelik, başkent Roma’da 16 Ekim Perşembe terör örgütü PKK yandaşlarının saldırısına uğrayan Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği Kültür ve Turizm Müşavirliği’ni ziyaret etti.

Türkiye’nin Roma Büyükelçisi Aydın Sezgin, Türkiye’nin Vatikan Büyükelçisi Mehmet Paçacı ile RomaKültür ve Turizm Müşaviri Esin Zeynep Dinçer’in ziyaretine eşlik ettiği Bakan Çelik, geçmiş olsun dileklerini iletti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!