Davutoğlu'nu Kürt keskin nişancılar korudu

Erbil'deki temaslarını sürdüren Davutoğlu'nu Celil El-Hayat Camisi'ni ziyareti sırasında Kürt keskin nişancıların koruması dikkat çekti.

Davutoğlu'nu Kürt keskin nişancılar korudu
Davutoğlu'nu Kürt keskin nişancılar korudu
GİRİŞ 22.11.2014 01:44 GÜNCELLEME 22.11.2014 06:11
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Erbil'deki temaslarını sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu, önce Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, ardından da IKBY Başkanı Mesud Barzani ile görüştü. Erbil'in en büyük camisine giderek cuma namazı kılan Davutoğlu'na halk yoğun ilgi gösterdi. Ancak Başbakan'ın korumaları olası bir saldırıya karşı her an teyakkuzdaydı.

BASINA POZ VERİP BAŞBAŞA GÖRÜŞTÜLER

Davutoğlu, Neçirvan Barzani ile Başbakanlık Ofisi'nde bir araya geldi. Basına kapalı görüşmenin ardından heyetler arası çalışma kahvaltısı gerçekleştirildi. Başbakanı Davutoğlu daha sonra ise Mesud Barzani ile bir araya geldi. Davutoğlu ve Mesud Barzani, gazetecilere poz verdikten sonra basına kapalı baş başa görüşmeye geçti.

DAVUTOĞLU'NDAN CAMİ ZİYARETİ

Davutoğlu, Mesud Barzani ile Başbakanlık Ofisi'ndeki ortak basın toplantısının ardından Şoreş Caddesi'ndeki kentin en büyük camisi, Celil El-Hayat Camisi'ne geçti.

KÜRT KESKİN NİŞANCILAR KORUDU

Davutoğlu'na cami çıkışında vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başbakan Davutoğlu, vatandaşların ilgisine yanlarına gidip selamlayarak karşılık verdi. Davutoğlu'nu cami ziyareti boyunca etrafa yerleştirilen Kürt keskin nişancılar korudu. Davutoğlu'na Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan da eşlik etti.

YORUMLAR 25
  • osman hakikiöz 9 yıl önce Şikayet Et
    ne içiyorsunuz la siz İmparatorluğa uçtunuz?
    Cevapla
  • el muro 9 yıl önce Şikayet Et
    hahaha işid gelseydi o keskin nişancı silahını bırakıp nasıl kaçıyordu görseydiniz
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    ŞU KADROYA BAKARMISINIZ :Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan da eşlik etti. SAYIN DAVUTOĞLU LÜTFEN KULAK VERİN. Kuzey ırak gibi her gün bombaların patladığı netameli bir bölgeye böyle tam kadro gidilirmi. Her ne kadar Peşmergeye güvensek bile ara bozmak isteyen bir çok örgüt ve devlet var.Biliyorsunuz uçak kazası süsü verilerek tam kadro hükümetlerin yok edildiği bir dünyada yaşıyoruz lütfen dikkat. SİZ BİZE LAZIMSINIZ. ALLAHA EMANET OLUN.
    Cevapla
  • paralel rahatsız 9 yıl önce Şikayet Et
    paralelci arkadaşlar , çok merak ediyorum size göre töbe haşa fetulah hoca Allahtan büyükmü ki ,adam müslüman düşmanı amerkada karnını doyuruyor ,amerka güvencesi altında , güvencesi altında olduğu ülke ise dünyanın her yerinde müslüman kanı akıtıyor veya akıttırıyor, bana masal anlatmayın vay erdoğan hırsızmış vay bilmem millet vekilleri para çalmış ,bana bunlarla gelmeyin bana fetulahın neden amerkanın güvencesi altında yaşadığının sorularının cevabıyla gelin ,ondan sonra gelin benim memleketimdeki insanlarıma hırsız deyin , asıl hırsız paraleldir , müslüman paralarını hayır dagıtıyoruz diyerek amerkanın lobilerine bağış yapacaksınız sonrada gelim ölkemin başbakanına hırsız diyeceksiniz , ben bir vatandaş olarak egerki hakkım geçmişse başbaka helal hoş olsun , cebimdeki son kuruşu vermeye hazırım , yeterki ölkemizi fetullahcıların eline bırakmasın
    Cevapla
  • davutoğlunu pkk korusun 9 yıl önce Şikayet Et
    pkk davutoğlunu korusun! amen!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar