Putin'in süpriz teklifine Erdoğan'dan ret!

Putin’in, Erdoğan’la görüşmesi sırasında, Suriye’de Esed ile muhalifleri aynı masa etrafında biraraya getirmeyi teklif ettiği öğrenildi.

Putin'in süpriz teklifine Erdoğan'dan ret!
Putin'in süpriz teklifine Erdoğan'dan ret!
GİRİŞ 04.12.2014 02:37 GÜNCELLEME 04.12.2014 10:50
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Suriye’deki muhaliflerle kendilerinin de temasta olduğunu belirten Putin, Erdoğan’a, ''Sizin muhalifler üzerindeki etkinizi biliyoruz. Onları ikna edin, Esed ile muhalifleri aynı masa etrafında buluşturalım'' teklifinde bulundu.

''BU MÜMKÜN DEĞİL''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bu öneriye, ''Suriye’de bu kadar şey yaşandıktan sonra muhaliflerle Esed’i aynı masa etrafında oturtmak mümkün değil. Onun zemini kalmadı'' cevabını verdi. 

PUTİN'İN PLANINI RUS HEYETİ BİLE BİLMİYORDU

Bu arada Putin’in Güney Akım Projesi’ni iptal etmesi Rus heyeti açısından bile sürpriz oldu. Yeni güzergahı Türkiye olarak açıklayan Putin’in bu planını, alınan bilgiye göre Rus yetkililer de son anda öğrendi. 

YORUMLAR 29
  • niçin olmasın 9 yıl önce Şikayet Et
    abdullah öcalan katil değil mi onunla pazarlık oluyorda esed ile niçin pazarlık olmasın .
    Cevapla
  • irfan adiyamanli 9 yıl önce Şikayet Et
    ya sayın putin sen esad için neden ülkemizle ilişkileri germey çalışıyonki be arkadaş biz esad gitsin diyoruz gtsinki halkı avrupay abd yönelmesin çünkü herkes biliyorki esadın abd elamanı olduğunu boşver sen esadı bizlerle ticari anlaşmalara bak esad gitiyi gün zaten süriye halkıyal kardeş gibiyiz
    Cevapla
  • Yıldırım BozKurt 9 yıl önce Şikayet Et
    Bence anlaşmak daha iyi hem Rusya ile ilşkileri ilerletmiş oluruz hemde Suriye ile aramız normale döner mültecilerde ülkelerine geri dönmüş olur
    Cevapla
  • Abdurrahman a cevap 9 yıl önce Şikayet Et
    Esed bir nusayridir ve suriyedeki çoğunluk ise sünni müslüman,esed babası gibi müslümanlara ağır baskılar yaptıktan sonra savaş çıktı,kendine ben müslümanım diyorsan muhaliflerden yana olmalısın yoksa zalimmler karşısında susman seni dilsiz şeytan yapacaktır.
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Esed i savunun kasinlik le yok fakat gidecek dediğin adama gerekli müdahaleyi de yapman gerekir lakin o kadar sivilin öldürülmesini de yakından izlemektesin ... Barzani & Öcalan için de aynı şeyleri söyleyebilseydiniz ?????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat