Erdoğan, Avrupa'ya öyle bir cevap verdi ki...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Aralık operasyonuna tepki gösteren Avrupa'ya seslenerek " Türkiye sizin günah keçiniz değil" dedi.

 Erdoğan, Avrupa'ya öyle bir cevap verdi ki...
Erdoğan, Avrupa'ya öyle bir cevap verdi ki...
GİRİŞ 17.12.2014 15:48 GÜNCELLEME 17.12.2014 16:29
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya-İstanbul hızlı tren açılışında konuştu.

14 Aralık operasyonu ve Avrupa'dan gelen tepkileri değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kapattığınız gazetelerin hesabını verdiniz mi? Sabancı'yı gelip de kendi genel merkezinde öldüren o teröristi kaç kez yakaladınız öbür kapıdan çıkardınız. Elini kolunu sallayarak dolaşıyor. Aynı şekilde yedi tane oradaki soydaşımız o ırkçı faşistler ne yazık ki öldürdüler. Basın mensuplarını onların yargılanması sürecine dahil etmek istemediler. AB önce aynaya baksın. Türkiye sizin günah keçiniz değil, sözleriyle Avrupa'ya tepkisini dile getirdi. 

YORUMLAR 9
  • Sabit Kal 9 yıl önce Şikayet Et
    Beyler Avrupa bu sözlere alışık değil, adamlar şok geçiriyor. El ve etek öpmeye alıştırmak istedikleri Türkiye'den bu gibi nağmeler eski Haçlı ruhlarını daha da kabartacak ve Rusya'ya yaptıkları gibi Türkiye'de bir çorap örecekler, örebilirler. Dikkatli olmak zorundayız. Ama eski seanslarla görüşmeye devam etmeyeceğimizi bilmeleri gerekiyordu. Aha şimdi biliyorlar. Forumlarını takip etseniz, sıradaki Avrupalı bile çıldırmak üzere, neredeyse Erdoğan'a söylemedik söz bırakmıyorlar. Ama haklı ve yiğit olduğunu ve Avrupa'dada böyle dobra ve ciddi siyasetçiler ihtiyaç olduğunu yazanlarda az değil.
    Cevapla
  • selami bayram 9 yıl önce Şikayet Et
    allah sana uzun ve hayırlı ömür versin önce allah sonra sen gerisi yalan bu ülkenin senin gibilere çok ihtiyacı var adamın dibi
    Cevapla
  • Mesut 9 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Sayın Cumhurbaşkanım! doğrunun ve hakkın yanından ayrılmadan mazlumları koruyan ve dünyaya doğru lider olmayı öğreten siz siniz. Allah sizlerden razı olsun..! Düşmanlarımıza fırsat vermesin..!
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Önüne gelenle değil, seninle ölüme gelenle beraber ol. Necip Fazıl Kısakürek. Son Kale Son Osmanlı Recep Tayyip Erdoğan Atana Babana Ecdadına Rahmet !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...