Katar Emiri Al Sani Türkiye'ye geldi

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani Ankara'ya geldi.

Katar Emiri Al Sani Türkiye'ye geldi
Katar Emiri Al Sani Türkiye'ye geldi
GİRİŞ 18.12.2014 20:45 GÜNCELLEME 19.12.2014 13:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuğu olarak Türkiye'ye gelen Sani'yi Esenboğa Havalimanı'ndaki şeref salonunda Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve diğer yetkililer karşıladı.

Emir Al Sani'nin ikili, bölgesel ve uluslararası konuların ele alınacağı görüşmelerin ardından Cuma günü ülkeden ayrılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada iki dost ve kardeş ülke arasındaki ilişkileri kurumsal çerçeveye kavuşturarak, en yüksek seviyeye çıkarmayı amaçlayan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin tesisi hakkındaki Ortak Siyasi Bildiri'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Al Sani arasında imzalanmasının öngörüldüğü belirtilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • İSMAİL FEHMİ 9 yıl önce Şikayet Et
    dolarlar geldi. dolar düşer
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani Büyük Türkiyeye hoş geldiniz şeref verdiniz Suudlar petrolün kralı ise, Katar da GAZ'ın imparatoru. Gün gelecek PAPALI HAÇLILAR Katara bile gitmek için İSTANBULDAN vize almak zorunda kalacak inşallah!
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    hacı onu bumu bilmem ülkeye kazandırılan her dolar enerjiye giden dolarlar için ilaç oluyor durmadan herkes ile çalışalım kazanalım fert olarak da ithal ürünleri alırken yüz defa düşünelim milliyetçiysek tabi
    Cevapla
  • Konevi 9 yıl önce Şikayet Et
    20-25 seneye kadar petrol bitmeye yaklaşınca ben göreceğim bu "emir" diye ortalıkta kasıla kasıla dolaşanları. Masai kabilesinin siyasi ağırlığı Katar'dan, Emirliklerden çok olunca mecbur yanaşacaklar bize.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün