Erdoğan ile Katar Emiri cumaya birlikte gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Cuma Namazını Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde beraber kıldı.

GİRİŞ 19.12.2014 14:00 GÜNCELLEME 19.12.2014 14:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani,  Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan ayrılarak aynı limuzin içerisinde Diyanet İşleri Başkanlığının yanında bulunan Ahmet Hamdi Akseki Camii’sine geldi.

Yoğun güvenlik önlemeleri altında camiye gelen iki lideri Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve yardımcıları karşıladı. Cuma namazını burada kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani tekrar aynı limuzin içerisinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na döndü.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’da Cuma namazını Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, anlaşmaların imzalanmasının ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • bir vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel şey, ülkede yaşanan en güzel gelişmelerden biri bu. ALLAH islam ümmetini her türlü şeytanın şerrinden korusun. ALLAH cumhurbaşkanımızı her türlü şeytanların, münafıkların, hoca müsveddelerinin şerrinden korusun. Pensilvanyalının arkasında amerika, israil varsa, cumhurbaşkanımızın arkasında islam ümmetinin duaları ve ALLAHın yardımı var.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Akif’e sormuşlar. Bu ülke ne zaman gelişir diye” o’da cevap vermiş; “Cuma namazına gelen cemaat, sabah namazına da geldiği zaman !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...