Katar Emiri: Türk ordusunun tarihi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün konuk ettiği Katar Emiri Es-Sani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GİRİŞ 19.12.2014 16:07 GÜNCELLEME 19.12.2014 16:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'la ilişkilerin daha da güçlendirileceğini söyledi.

Erdoğan'ın açıklamasından başlıklar:

Tüm iş adamlarımıza Katar'ı öneriyorum. Orası çok önemli. Katar ile işbirliğimiz kararlı bir şekilde sürecek. Şuan ticaret hacmi 600 milyon dolar civarında. İstiyoruz ki milyarları konuşmaya başlayalım. Bugün ki atılan imzalar Türkiye-Katar arasındaki süreci daha değerli kılacak. Ülkelerimiz ve halklarımız için hayırlı olmasını temenni ediyor ve sözü kendilerine bırakıyoruz.

Katar Emiri Sani'nin açıklamalarından önemli başlıklar:

Türkiye ile Filistin konusunu konuştuk.

Suriye meselesi ile ilgili çözüm konusunu konuştuk. Irak için de aynı şekilde. Suriye'de hepimizin halkın yanında yer alması gerekiyor. Yemen'de de tehlike artmış durumda. Orada da çözüm için çalışılması gerektiğini konuştuk.

''TÜRK ORDUSUNUN TARİHİ VE TECRÜBESİ...''

Katar Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek. Katar Türkiye ile çok stratejik bir dostluğa sahip. Bizler her daim Türk şirketlerini görmez isteriz.

2022 yılında yapılacak Dünya Kupası için alt yapımız var. Projelerimizde Türk kardeşlerimizin de yer almasını isteriz.

Askeri alandaki iş birliği çok önemli. Çünkü Türk ordusunun tarihi ve deneyimi, Katar ordusuna katkıda bulunacaktır. İşbirliği konusunda Türkiye'den yardım 

 

YORUMLAR 9
  • raif 9 yıl önce Şikayet Et
    türk ordusunun kahramanligi gecmiste kaldi bugün utanc verici bi durumda
    Cevapla
  • Albay marslancan 9 yıl önce Şikayet Et
    Raif Amerika'ya uşaklık ederken sen çok mutluydun değil mi?
    Cevapla
  • Can Tan 9 yıl önce Şikayet Et
    Para çok sizde.Bedelli Askerlik Tecrübelerimizden Yararlanabilirsiniz.
    Cevapla
  • Mert 9 yıl önce Şikayet Et
    Adın gibi çok anlamlı bir yorum. Böyle devam et.
    Cevapla
  • BoluBeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    O Halde Başkanlar...Öncülük edin ve İki Ülke Ordusundan "İslam Ordusu" nu teşkil edin. Ehl-i Sünnet olduğuna inanan ülkelerde bu orduya katılsın. Neden İslam Dünyasının Natosunu kurmuyoruz. Buna iki ülkenin de maddi manevi gücü müsait !!!!
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'deki birçok bankanın arkasına yakında Katarlılar geçecek! El altından satışlar olacak! Erdoğan'ın Köşk'e çıkması beklendi! Büyük para gelecek! Katar eyaletimiz olmak için dünden razı !. Bu ne ki yakında Türk askeri orada çok stratejik bölgeye yerleşecek! İngilizler bunu duydu, çıldırmış durumda! IŞİD'e de biraz böyle bak! Kaos olursa tek kaybeden, olmazsa kazanan biziz! Denklem bu! Ayrıca önemli askeri anlaşmalar imzalanacak! Türkiye 21 uçak taşıyabilen uçak gemisi için start vermişti! Şimdi iki adet daha istiyor! Anlayacağın Körfez'den Akdeniz'e kadar olan bölgeyi biz kontrol edeceğiz !
    Cevapla
  • Dolunay 9 yıl önce Şikayet Et
    Ozturk kalben istiyor ve yaziyor ileriye dogru bakana azcik yakina bak denemez .. Ozturkun yorumunu yorumlayacak kuvvetin yoksa yorumlama efendi ,lakin yorum yazma demek daha cok yorum yazdirir .. Hapin yok recete yaziyorsun .. O. ozturk kardes yorumlara devam .. Buyuk 1 millet oldugumuzu batililarin yaptiklarini birlik oldumuzda yapip hatta onlari gececegimize ben inandim inanalarda inansin .. EyvAllah..
    Cevapla
  • FURKAN 9 yıl önce Şikayet Et
    TAMAMEN GERÇEK ÖZGÜVENİNİ KAYBETMİŞLER ANLAYAMAZ...BİR KEREDE İNANIN KENDİ İNSANLARINIZIN NELER YAPACAĞINA...İNGİLİZİN HER DEDİĞİNE NASIL İNANIYORSUNUZ SİZE İNGİLİZLER UYŞTURUCUMU VERİYOR NE...
    Cevapla
  • mert 9 yıl önce Şikayet Et
    tamame saçma bir yorum bence yorum yazma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar