Dışişleri'nden Libya'ya seyahat uyarısı

Bakanlık, Libya'da bulunan Türk vatandaşlarının ülkeyi süratle terk etmelerini tavsiye etti.

Dışişleri'nden Libya'ya seyahat uyarısı
Dışişleri'nden Libya'ya seyahat uyarısı
GİRİŞ 08.01.2015 00:40 GÜNCELLEME 08.01.2015 09:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakanlığın seyahat duyurusunda, Libya'da bulunmak için mücbir sebepleri bulunmayan vatandaşların bu ülkeden ayrılmaları ve zorunlu olmadıkça bu ülkeye seyahat etmemelerinin daha önce tavsiye edildiği hatırlatıldı.
 
Duyuruda, "Son haftalarda Libya'da yaşanan çatışmalar ve meydana gelen hava saldırıları nedeniyle güvenlik durumundaki istikrarsızlık ve olumsuz gelişmeler çerçevesinde, halen Libya'da kalmış olan vatandaşlarımıza süratle ülkeyi terketmeleri bir kez daha tavsiye olunmaktadır" denildi.
 
Acil durumlarda Libya'yı terk etmek isteyen vatandaşlara gerekli desteğin verilmesi için Bakanlığın 24 saat hizmet veren Konsolosluk Çağrı Merkezi (00 90 312- 292 2929) ile Misurata Başkonsolosluğu (+218-51-266 3211) ile irtibata geçilebileceği belirtildi.
 
Duyuruda, Türk vatandaşlarının Bakanlığın ve Trablus Büyükelçiliğinin uyarı ve duyurularını takip etmeyi sürdürmeleri, herhalükarda şahsi güvenlikleri için mümkün olan tüm tedbirleri almalarının yerinde olacağı vurgulandı.
 

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 4
  • yunus 9 yıl önce Şikayet Et
    bir zamanlar dış ticaretin yüksek olduğu ülkelerden biri iken düşülen duruma bakın. hepsi dış politikadaki hataların neticesi
    Cevapla
  • k.maraşlı 9 yıl önce Şikayet Et
    gün gelecek bir müslüman kılına zara gelse cezasın bulacakalr
    Cevapla
  • ise bak 9 yıl önce Şikayet Et
    libyadan bile azar isitir olduk tv bakiyorum fransada 12 kisi oldu fransanin 11 eylulu diyorlar ,amac belli bunlarda abd gibi bir yerlere girecek.benim ulkemde her gun onlarca kisi oluyor hic biersey yapamiyoruz.
    Cevapla
  • senol 9 yıl önce Şikayet Et
    senin ülke neresi birader nerede yaşıyorsun hangi masal diyarında ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı