Lieberman’dan Erdoğan'a küstah sözler

İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İsrail'i eleştiren sözlerine tepki gösterdi.

Lieberman’dan Erdoğan'a küstah sözler
Lieberman’dan Erdoğan'a küstah sözler
GİRİŞ 14.01.2015 19:10 GÜNCELLEME 15.01.2015 00:45
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İsrail Dışişleri Bakanı Lieberman, Avrupa ve Asya büyükelçileri ile yaptığı toplantısının bir kısmını Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarına ayırdı.

"MAHALLE KABADAYISI"

İspanyol basınında yer alan habere göre, Lieberman, Erdoğan’ı ’Yahudilere karşı nefret tohumları yaymak’la suçlayarak Avrupa’nın bu kişiye karşı daha fazla sessiz kalamayacağını savundu. Lieberman'ın, "Avrupa'nın Erdoğan gibi bir mahalle kabadayısı ve takımına karşı 'Kuzuların Sessizliği'ni oynaması, bizi 1930’lu yılların gerçeğine geri götürebilir" dediği belirtildi.

Lieberman ayrıca Filistin lideri Mahmud Abbas’ı da ’terörist bir diplomat’ olarak tanımlayarak, bu şahsın Filistin devletinin kurulmasından çok kendi geleceğini düşündüğünü iddia etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 24
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Say'ın cumhurbaşkanım inanıyorum ki 2023 hedefinizi bu aşağılık köpeklere hadlerini bildirmek için biçtiğiniz sure ellerinizden öpüyorum koca reis Enes özgür Gaziantep
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Laf laf degil, lafi soyleyen adam degil.
    Cevapla
  • eses 9 yıl önce Şikayet Et
    Yahudiler sizler dünyaya kandan başka bir şey vermediniz.
    Cevapla
  • hakan yilmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    israilin sonu yakin Allahin izni ile
    Cevapla
  • koçum 9 yıl önce Şikayet Et
    İsrail içimizdeki 'israilliler' olmasa bu kadar rahat konuşamazdın ama onlar da neyin ne olduğunu anlıyorlar.Fransa filistini tanıyacak oldu başına gelenleri herkes gördü. Bu devran hep böyle gitmez.Allah büyük.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?
Puan farkı açıldı! Galatasaray haftayı kazançlı kapattı