Gül Suudi Arabistan’a gitti

Abdullah Gül, Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz’in yakınlarına taziyede bulunmak üzere özel uçakla Suudi Arabistan’a uçtu.

Gül Suudi Arabistan’a gitti
Gül Suudi Arabistan’a gitti
GİRİŞ 24.01.2015 13:24 GÜNCELLEME 24.01.2015 13:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hayatını kaybeden Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz’in yakınlarına taziyede bulunmak üzere özel uçakla Suudi Arabistan’a uçtu.

Bir süredir zatürre tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz’in cenaze töreninin ardından, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül taziye ziyareti için özel uçak TC-CLH ile saat 12.00’de Suudi Arabistan’a gitti. Gül’ün ayrıca, Kral Abdullah’ın ölümünün ardından tahta çıkan kardeşi veliaht prensi ve Savunma Bakanı Prens Salman Bin Abdülaziz’i de ziyaret edeceği öğrenildi. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden giden Abdullah Gül, basın mensuplarına açıklama yapmadı.

YORUMLAR 7
  • dikkat 9 yıl önce Şikayet Et
    egri oturup dogru konusmak lazim, Musluman dunyasi icin Suudi Arabistan onemli bir ulkedir, o yuzden Sisi'ye baskaldiran Erdogan, Sisinin bas destekcisi Kral'in cenazesine atladi gitti, yetmedi Turkiye'de 1 gun yas ilan ettirdi. Suudlular boyle hurmet gosterilmesini vs onemserler. Ayni sekilde Abdullah Gul'un de ta disisleri bakani oldugu donemden -vaktiyle Cidde Islam bankasinda calismis olmasinin da etkisiyle- kral ve prenslerle sicak iliskileri var. Taziyeye gitmesinden daha dogal bir sey olamaz. Cunku karsi taraf bunu bekler.
    Cevapla
  • arif gören 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır inşallah. Kendini unutturmamak mı istiyor? Böyle bir düşüncesi varsa bayağı ayıp etmiş olur.
    Cevapla
  • galapagoslu 9 yıl önce Şikayet Et
    abi bu perhiz ne lağana turşisi bi iş var haburaya yazayrum bee
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    sisi'ye tebrik mesajından sonra (her ne kadar prosedür dense de ) bende güven bitti.
    Cevapla
  • recep 9 yıl önce Şikayet Et
    bu adam Tayyip e baş kaldırıyor...
    Cevapla
  • ayip 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam Arabistan'da yasamis, 20 yildir disisleri bakanligi ve Cumhurbaskanliginda Suudilerle sicak iliskileri olmus adamin taziyeye gitmesinden bunu cikardin ya.. Yazik.. Muslumanlarin Muslumanlari cirkin seylerle itham etmesi ne kadar kolay oldu..
    Cevapla
  • dayı 9 yıl önce Şikayet Et
    fitne çıkarma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü