Erdoğan'dan Çipras için ilk yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan'da seçimi kazanan Çipras için ilk kez konuştu.

Erdoğan'dan Çipras için ilk yorum
Erdoğan'dan Çipras için ilk yorum
GİRİŞ 27.01.2015 09:43 GÜNCELLEME 27.01.2015 10:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Afrika dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan lider Çipras'ın seçim zaferiyle ilgili "Önceliğimiz ilişkilerin gelişmesidir" dedi.

Aleksis Çipras'ın seçim zaferiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da ilk değerlendirme geldi. Afrika dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan "Yunanistan'daki erken genel seçimlerin sonuçlarına ilişkin gelen ilk haberlere göre, Radikal Sol Koalisyon (SYRIZA) önemli bir başarı elde etmiş görünüyor. İlk yorumuzunu alabilir miyiz?" şeklindeki soruya "Devletler arasındaki ilişkilerde devamlılık esastır. İktidarda kim olursa olsun, Türkiye- Yunanistan arasındaki ilişkilerin gelişmesini ve güçlenmesini sağlamak bizim için öncelikli konudur. Dolayısıyla seçim sonuçları hayırlı olsun" yanıtını verdi.

YORUMLAR 2
  • osmanoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    bu saatten (2002)sonra artık onlar düşünsün
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar Yunanistanda zengindi Avrupa birliğine girdi yerle bir oldu.Kraliçeli İNGİLİZ aklını iyi okumak lazım. Kıbrıs'ta bizi savaştırdılar daha sonra Güney Kıbrıs Rum Kesimini Büyük Britanyaya bağladılar! Bu en masumuydu! gerisini siz Düşünün artık!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para kuleleri skandalında komik savunma!
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!