O itirafı açıkladı: Türklere yalvaracaksınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yeşilay enleri' ödül töreninde konuşma yaptı.

O itirafı açıkladı: Türklere yalvaracaksınız
O itirafı açıkladı: Türklere yalvaracaksınız
GİRİŞ 04.03.2015 22:10 GÜNCELLEME 05.03.2015 01:28
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder'in kendisine yaptığı itirafı açıkladı.

İşte Erdoğan'ın o açıklaması;

Değerli dostum, Alman Şansölyesi Schröder bir gün bana dedi ki, ''göreceksiniz, Alman nüfusu artık ciddi manada yaşlandı, siz 60'lı yıllarda Türkleri zorla aldınız. Şimdi Türkiye genç bir nüfus. Yalvararak alacaksınız. Çünkü artık Türk nüfusunun beyaz yakalıları da artmaya başladı. Onları buraya alacaksınız. Şimdi iteliyorsunuz, öteliyorsunuz. Buraya alarak kendi zor şartlarınızı kolay kılmaya çalışacaksınız dedim'' dedi bana. 

YORUMLAR 33
  • galip 9 yıl önce Şikayet Et
    suat kardeş cehaletin bukadarına pes eleştiri yşaparken biraz ufak at.Türkiyenin toplam borcu 250 milyar dolar.bunun 200 milyar doları özel sektöre ait ve % 80 i uzun vadeli 15-20 yıl.Devlet kamu borcu yok denecek kadar az.Seçime kadar ödenecek borç 5-6 milyar doları geçmez.MB rezervi 125 milyar dolar.Partilere bütçe yardımı ödendi.Araç alımı yok. 10 yıl evvel 20 bin makam aracı vardı.İMF ye borcumuz yok.Avrupayı gördüm bizdeki zenginlik onlarda yok. 10 avrupa ülkesi battı.Şu anda türkiyede 3 milyon yabancı var ve çalışıyor.Bizde işsizlik yok iş beğenmeme var.Lütfen yalan yanlış uydurma bilgilerle milleti kandırmayın
    Cevapla
  • ottoman 9 yıl önce Şikayet Et
    herkes bir sey cıkarır bu haberden kendi amacına yontar. ben avrupanın çöküşünün yakın olduğunu kendi agızlarından duymus oldum...
    Cevapla
  • putkıran 9 yıl önce Şikayet Et
    cökmezler bir yolunu bulurlar.heryerden isci getirirler sorun degil.biz de cöküyoruz bu arada genclik hizla bozuluyor.
    Cevapla
  • slmmm 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah kımseı kımseye yalvartmasın
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    senı cok sevıyoruz ALLAH senı basımızdan eksık etmesın dunya lıderı
    Cevapla
  • suat 9 yıl önce Şikayet Et
    döviz rezervi 35milyar dolara düştü seçime kadar bu yıl ödenecek 200milyar dolar dış borc taksitlerini seçim masraflarını ve yakında alınacak 300 lüks makam aracınıda düşündüğümüzde,Avrupaya(avrupa eşittir Almanyaya demek)yeni krediler için el açmayalımda!!!(yaklaşık 9 bin makam aracı var ve artmaya devam ediyor bu ne israftır hele pazara zamlar yağarken işsizlik ve enflasyonda dünyanın en kötü 9uncu ülkesi olmuşken)..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya