Davutoğlu'ndan tokat gibi soru

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Amerika'da önemli açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu'ndan tokat gibi soru
Davutoğlu'ndan tokat gibi soru
GİRİŞ 05.03.2015 07:05 GÜNCELLEME 05.03.2015 08:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, New York temasları kapsamında Waldorf Astoria Oteli'nde Türk-Amerikan Dernekleri Yöneticileriyle bir araya geldi. 

İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları;
 
"Dünyanın neresinde olursa olsun, kim  yaparsa yapsın terör insanlık suçudur. İster Müslüman, ister Hristiyan. Hangi  etnik veya dini gruba mensup olursa olsun terör yapan insanlık suçu işlemiştir.  Ama nasıl terör bir insanlık suçuysa terör yapanların adını koymadan ve  ayrıştırmadan bir dini kitleyi, bir milleti, bir topluluğu topluca terör ithamı altında tutmak da bir insanlık suçudur" dedi.
 
3 MÜSLÜMAN GENCİN CENAZESİNE HANGİ DEVLET ADAMLARI VARDI?
 
"Fransa'daki olaydan sonra pırlanta gibi 3  Müslüman gencin Amerika'da katledilmesi acaba aynı yankıyı yaptı mı? Paris'teki  saldırıdan sonra ben yürüyüşe katıldım. O saldırıyı protesto etmek, o saldırıya  karşı Fransa halkıyla dayanışma için. Peki bu 3 masum Müslüman gencin cenazesinde  hangi devlet adamları vardı? Neden o cenazeye aynı ölçüde sahip çıkılmadı. Bir  insanın mağdur olması ya da katil olması bir dinle izafeten değerlendirilemez.  Katil her yerde katildir, zalim her yerde zalimdir, mazlum her yerde mazlumdur"  ifadesini kullandı.

YORUMLAR 3
  • Gavur Hep Gavurdur. 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya hocam, iyi has ta. Bu Küfür ehli ile işimiz zorunda olduğu kadar olsun. Sen tatlı canınız üzüp bu Kaferelere dert mi anlatacaksın. Rabbim onlara 4 Kitap ve Sahifelerce Vahi ile bildirimde bulunmuş ama yine aynı işlerine gelmeyeni almazlar. Bunlar mayası bu. Rabbim size ve memleketimize kuvvet versinde işimize bakalım. Yoksa bu Gavurdan dost Ayıdan Post olmaz. Saygılar.
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adamsın Başbakanım.
    Cevapla
  • halk 9 yıl önce Şikayet Et
    aynı soruyu halk olarak bizde size soruyoruz Sayın Başbakan. bir gazete için en ön safta buluyorsunuz da .....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar