Bakan Yılmaz'dan kritik toplantı

Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Savunma Bakanları Üçlü Toplantıda bir araya geldi.

Bakan Yılmaz'dan kritik toplantı
Bakan Yılmaz'dan kritik toplantı
GİRİŞ 02.04.2015 13:17 GÜNCELLEME 02.04.2015 13:17

Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Savunma Bakanları Üçlü Toplantısı'na katılmak üzere Gürcistan'ı ziyaret eden Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Azeri ve Gürcü mevkidaşlarıyla biraraya geldi.

Başkent Tiflis'teki Tbilisi Marriot otelinde yapılan toplantının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yılmaz, Gürcistan'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üç ülke arasındaki işbirliğinin çok önemli olduğunu vurguladı.

"İŞBİRLİĞİ ÜST DÜZEY DEVAM EDECEK"

Gürcistan Savunma Bakanı Mindia Janelidze de üç ülkenin savunma bakanları olarak ikinci kez biraraya geldiklerini, Türk ve Azeri mevkidaşlarını Gürcistan'da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, 2015 yılının Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan arasında işbirliği açısından üst düzey etkinliklerle devam edeceğini söyledi.

"KİMSEYİ TEHDİT ETME AMACI YOK"

Üç ülke arasındaki savunma işbirliğinin kimseyi tehdit etme amacı taşımadığını vurgulayan Janelidze, "Bir daha net bir şekilde söylemek isterim ki, Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan arasındaki askeri işbirliği sadece ve sadece bölgede refah, huzur ve güvenlik için yapılıyor" diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü