Kurtulmuş'tan Hollanda'da 1915 çıkışı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Hollanda'da Ermeni meselesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş'tan Hollanda'da 1915 çıkışı
Kurtulmuş'tan Hollanda'da 1915 çıkışı
GİRİŞ 17.04.2015 17:45 GÜNCELLEME 17.04.2015 17:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 1915 olaylarına ilişkin, "Bizim kimseden saklayacak, tarihimizin bir günlük karanlık sayfası yoktur" dedi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, temaslarda bulunmak üzere geldiği Hollanda'da Başbakan Yardımcısı Lodewijk Asscher ile görüştükten sonra Lahey Büyükelçiliği'nde Türk sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru ve Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan'ın da da katıldığı toplantıda Türk vatandaşlarına hitap eden Kurtulmuş, 1915 olaylarıyla ilgili bir soruyu yanıtlarken şöyle konuştu:

"TÜRKİYE'Yİ KÖŞEYE SIKIŞTIRMAK İSTİYORLAR"

"Ermeni meselesini uluslararası alanda gündeme getirenler, bir hakikat ortaya çıksın, 1915'te neler oldu anlaşılsın istemiyorlar. Uluslararası camiada bir takım lobileri kullanarak Türkiye'yi köşeye sıkıştırmak istiyorlar. Türkiye'yi yalnızlaştırmak istiyorlar. Biz de diyoruz ki 1915'teki olaylar, evet Müslümanlar da öldü, Ermeniler de öldü. Müslüman ve Ermeniler, tarih boyunca yan yana yaşadı. Ama Birinci Dünya Savaşı'nda savaş lordlarının ortaya koyduğu bir takım senaryolar, savaşın ortaya çıkardığı kirli bir takım uygulamalar sonucu maalesef acılar yaşandı. İnsanlar öldü."

YORUMLAR 1
  • kafkasyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş biz devlet olarak hiç vakit kaybetmeden nerde ne belge bilgi varsa sunalım biz onları köşeye sıkıştıralım kıyamete kadar bu savsatalarla yaşamayalım kestirip atalım şu aç ermenilerden artık kurtulalım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu